בקשה | תרגום אפליקציה
-
@שמואל-כהן-0 צריך קישור חדש שלא חסום, אבל אתה לא שברת את הרצף של הקישור. צריך להעתיק חצי קישור ואז רווח * או כל דבר ששובר את הקישור, כדי שהרובוט של נטפרי לא יחסום את זה.
-
@YOSUI ככה?
https://drive.google.com/file/d/1B9wEUgEC_oyebxVpufU826dqhxsBHb *** mo/view?usp=drivesdk -
@שמואל-כהן-0 עדיין חסום. תעלה מחדש ואז תעשה עם כוכביות.
-
-
@שמואל-כהן-0 זה גם חסום, אבל הקישור האמצעי היה פתוח אתמול אבל כנראה מישהו הדביק אותו בגוגל ואז הוא נחסם, עכ"פ אני הספקתי להוריד והמתרגם האוטומטי לא מצליח, אפשר לתרגם ידני (800 מחרוזת). אם זה רלוונטי תתיג אותי
-
@שמואל-כהן-0 זה בדיוק הבעיה. הוא לא מפרק נכון את האפליקציה.
-
@שמואל-כהן-0 mt_manager_v2.9.3.apk תיכנס ותיבחר את האפליקציה ותיבחר view ותעמוד על resources.arsc ותיבחר אפשרות שניה, אחרונה, string ואז פשוט תיבחר אחד ותתרגם לבסוף יש באפשרויות שמור ואז exit ואז תחזור ובשאלה שהוא מקפיץ תיבחר ok יחסית פשוט.
-
@שמואל-כהן-0 הוא שואל אם לשמור ואז לוחצים אוקי.
אם אין יותר מ100 מחרוזת חשובות, אני יכול לנסות לעשות את זה. -
@שמואל-כהן-0 אם יש לא הרבה לחצנים שחשוב לתרגם כי כל אחד זה עבודה נפרדת, אבל אולי תגלה לנו מה האפליקציה עושה?
-
@שמואל-כהן-0 תישלח צילומי מסך מכל העמודים של האפליקציה ואת המילים שם אני יתרגם, (כל ההערות שקופיות אתה יכול לשלוח כטקסט).
-
@שמואל-כהן-0 הוא יוצר קובץ חדש אם אותו שם הסיומת לא קריאה ואז אתה משנה לסיומת apk ומתקין את זה.