בקשת מידע | יעוץ בקניית רכב יד 2
-
@חיליק אני גם ינסה לעשות לך סדר
בגדול לעשות מהלך כזה זה שווה
אני מדבר מנסיון בתחום,
אבל זה רק בגדול, כי בקטן יכול לקרוא פאדיחות- עקצו אותך הרכב לא תקין מאה אחוז כל העלויות נופלות עליך
פתרון- בדיקת מוסך, אבל זה לא מאה אחוז. - לא לקחת מציאה גדולה ולא תצליח למוכרו בנקל ויש עלויות כל חודש
פתרון- לקנות רכב מבוקש, אמרו למעלה הרשימה די ארוכה (קורולה, לנסר, סיויק, מאזדה 3, בראש הרשימה. יש גם אינסייד פריאוס וכדו')
אם יש לך כסף שווה לקנות רכב ב25 עד 30 אתה משלם יקר אבל מקטין את סיכויי ההפסד מתקלות ולהתקע עם רכב עם קילומטראז בשמיים
בסה"כ לא מסובך ובדרך כלל משתלם ברוב המקרים יוצאים עם רווח ולא בהפסד
בהצלחה נסיעה טובה
- עקצו אותך הרכב לא תקין מאה אחוז כל העלויות נופלות עליך
-
שמע שנת 2010 יותר שווה למכירה ויותר יקנו ממך אותו, וגם יותר חדיש (כלפי ישן) והוא ממש מצוין
-
@יצחק-מזרחי אמר בבקשת מידע | יעוץ בקניית רכב יד 2:
שמע שנת 2010 יותר שווה למכירה ויותר יקנו ממך אותו, וגם יותר חדיש (כלפי ישן) והוא ממש מצוין
איזה חברה, איזה דגם.
2010 זה לא שנת קסם שכל הרכבים בה טובים -
@ראובן-שבתי מדובר פה על מאזדה 3
-
מדובר פה על מאזדה 3
זהו שלא רק...
ומה יותר טוב לך 2010 מ2012/15/17
או אפילו מ2008 אם קילמטראז' יותר טוב ומצב מכני/קוסמטי יותר טוב? -
@ראובן-שבתי העניין שהוא רוצה למכור אחרי חודש אותו וב-2008 פחות יש ביקוש
-
-
@nte לא נכון לי יש וזה לא טוחן דלק
לזרוק ססמאות זה קל
מטחנה לא מטחנה
כמה הרכב שלך לוקח? -
@nte לא נכון לי יש וזה לא טוחן דלק
@ראובן-שבתי אמר בבקשת מידע | יעוץ בקניית רכב יד 2:
@nte כמו הסיויק והקורולה ושאר הרכבים ברמה הזאת פחות או יותר נע בין 1/10 1/12 תלוי בנהג ובמצב הרכב
שניכם טועים (למרות שאחד מכם מחזיק את הרכב )
אבל גם אצלי היה תקופה וזה לא נורמלי
קורולה הרבה פחות צורך דלק
ואפי' סיוויק (1.8) צורך פחות
כולם מבדיקה שלי -
@ראובן-שבתי העניין שהוא רוצה למכור אחרי חודש אותו וב-2008 פחות יש ביקוש
ממש לא נכון
אין רכב שאין לו ביקוש
הכל תלוי במצב הרכב!! -
@nte אמר בבקשת מידע | יעוץ בקניית רכב יד 2:
קורולה הרבה פחות צורך דלק
יש לי קורולה נע באזור 1/11
נהגתי מלא על מאזדה 3 לוקח 1/10
לא פער משמעותי
אני מדבר כמובן על שנתון מקביל פחות או יותר -
@מנאששש אמר בבקשת מידע | יעוץ בקניית רכב יד 2:
@חיליק נו.
מה קנית בסוף?
או שלא?11.mp4
קרדיט לברדק....למה לא עולה הסרטון . רק שמע -
בא נתחיל בזה שמאזדה 3 לוקח הרבה דלק יחסית למתחרים שלו וקורולה שבין השנים 2007ל2010 זה אם גיר רובוטי שהוא חסכוני מאד אבל עושה המון בעיות ומי שאין לו ידע בסיסי ברכב עדיף לא לגעת בזה וכן לנסר לוקח המון דלק ולגבי פריוס זה אוטו מצוין אבל יחסית יקר והונדה אינסייט גם חסכוני 1ל15 בערך אבל הוא קצת יותר קטן וצפוף והרבה יותר נמוך וגם יותר חלש כי הוא רק 1300 אבל אם זה רק לחודש אז זה יכול להיות טוב מאד בשבילך
-
@מנאששש בסופו של סיפור, לאחר התייעצויות רבות החלטתי לקנות רכב יקר יותר ( הונדה ג'אז 34,0000) ובמצב יותר טוב, כך רמת הסיכון יורדת (מדובר ברכב אמין, חסכוני בדלק, ושככל הנראה יקל עלי למוכרו), אבל כיון שכבר חלפו להם ימים מספר חששתי שלא אצליח למוכרו בתוך בין הזמנים, ובאמצע הזמן אין לי כ"כ אפשרות להתעסק במכירת הרכב (מכירה באמצעות סוכן כרוכה בהפסד של כמה אלפים), אי לכך נאלצתי בצער רב לגנוז את תכנית הקניה לבין הזמנים הבא.
בכל אופן אני אסיר תודה למשתמשי הפורום היקרים שתרמו לי מזמנם ומהידע הרב שודאי יבוא לי לידי שימוש, תודה לכם!