בעיה | לא מצליח להגדיר לאנצ'ר כמסך הבית
-
@אליר325000 אמר בבעיה | לא מצליח להגדיר לאנצ'ר כמסך הבית:
@2580 אין לי אותו, אבל אני בטוח שמצאתי אותו בנטפרי.
אין לך את האפליקציה בכלל? או רק את הקובץ APK? כי אם יש את האפליקציה אז אפשר לעשות גיבוי במנהלי קבצים מסויימים ואז זה נשמר כAPK.
שלחתי עכשיו פניה נראה אם יאשרו
דרך אגב על איזה אנדרואיד התקנת את זה כי הקישור ששלחת זה לאנדרואיד 4 וכתוב שם שיש גירסא יותר חדשה למטה אז שלחתי פניה על גירסא לאנדרואיד 5.1 -
@2580 טוב, לא השתמשתי שנים באפליקצייה אבל הנה היא
net.dinglisch.android.tasker_4.8u1-5039_minAPI14(nodpi).apk
שים לב זה לניסיון לכמה ימים [אמנם הפקודות שתגדיר בכמה ימים הללו ישארו לנצח, אבל לא תוכל לשנות אותם, אא"כ תחזיר את התאירך לתאריך ההתקנה או שתמחק את האפליקצייה..] [הורדתי ממחבר באתרוג פלוס] -
@אליר325000 לא הצלחתי למצוא את הפקודה ובכלל לא הבנתי איך מתעסקים עם זה (זה באנגלית...) אם תוכל לכתוב הסבר יותר מפורט אשמח מאוד...
-
@e-systems אמר בבעיה | לא מצליח להגדיר לאנצ'ר כמסך הבית:
@אריאלל עכשיו זה עובד לי אבל לא כל פעם.
צריך שבנגישות הוא יפעל.
-
@אליר325000 אמר בבעיה | לא מצליח להגדיר לאנצ'ר כמסך הבית:
@2580 אני אצטרך להתקין את זה על מכשיר ולבדוק, אעשה זאת בהמשך.
@אליר325000 תודה רבה על הרצון לעזור אבל הצלחתי להגדיר בטסקר
לטובת הציבור: במסך שנפתח בפתיחת האפליקציה לחיצה על + ואז application לבחור את האפליקציה שרוצים שתשמש לפתיחת האפליקציה השניה (במקרה שלנו הלאנצ'ר המקורי של המכשיר) וללחוץ על חזרה (אם לא אישרתם נגישות עכשיו זה הזמן...) בחלון הקטן שקפץ ללחוץ על + אין צורך לכתוב שם כלום רק ללחוץ על הV בחלון שנפתח ללחוץ על ה+ ובתפריט שנפתח לבחור APP ובתפריט הבא לבחור ואז לבחור את האפליקציה הרצויה launch app ולבחור את הלאנצ'ר הרצוי בחלון שנפתח לא צריך לכתוב כלום מספיק ללחוץ על חזור ואש שוב על חזור... מקווה שמספיק ברור בהצלחה לכולם...דרך אגב מי שעשה במקרודרואיד אפשר גם להגדיר אפליקציה מיד בפתיחת מסך הנעילה וזה עובד יותר מהר (החיסרון שתמיד זה נפתח כשמך הנעילה נפתח כלומר שגם כאשל המסך נכבה כשאתה באמצע אפליקציה אחרת כשאתה פותח זה נפתח בלאנצ'ר שהגדרת...)
נ.ב. @אליר325000 גם בטסקר לוקח לי זמן עד שזה נפתח כאשר אני חוזר למסך הבית... ככה שהבעיה לא נפתרה לחלוטין... אז כמובן שאשמח לקבל עוד פיתרונות...