בעיה | לא מצליח להגדיר לאנצ'ר כמסך הבית
-
@sab ו @א-מ-ל ו@2580 @ היי חברימ'קו זה קרה לי באחד הריזיו הנ"ל, [מקווה שאייתיתי נכון] אזי עוד לא למדתי על רוט בכלל, אבל מצאתי פתרון חמוד, להתקין את TASKER, אפליקציות פקודות מטורפת, ונתתי פקודה שכל פעם שלאונצר 3 [המקורי] יפתח הוא יפנה אוטמטי למשגר הרגיל, [כמדומה לי שלאופציה הזו קרא launch app, אבל איני זוכר], והופה זה עבד בלי רוט.
קישור לאפליקצייה המדהימה הזו.
[כמובן שהכי טוב לעשות כמו שכתב @א.מ.ל. שדורש רוט] -
@e-systems תדגיש שמנסיון שלך בנגן הספציפי הנ"ל [כפי שראיתי בפוסטים שלך] ולא בשאר מכשירים כי זה משתנה ממכשיר למכשיר [עשיתי כן פעם לנגן M200 ואכן לא נהרס לי, אבל לדבריך זה משתנה מסוג לסוג...].
-
@אליר325000 אמר בבעיה | לא מצליח להגדיר לאנצ'ר כמסך הבית:
@sab ו @א-מ-ל ו@2580 @ היי חברימ'קו זה קרה לי באחד הריזיו הנ"ל, [מקווה שאייתיתי נכון] אזי עוד לא למדתי על רוט בכלל, אבל מצאתי פתרון חמוד, להתקין את TASKER, אפליקציות פקודות מטורפת, ונתתי פקודה שכל פעם שלאונצר 3 [המקורי] יפתח הוא יפנה אוטמטי למשגר הרגיל, [כמדומה לי שלאופציה הזו קרא launch app, אבל איני זוכר], והופה זה עבד בלי רוט.
[כמובן שהכי טוב לעשות כמו שכתב @א.מ.ל. שדורש רוט]@אליר325000 ו @e-systems אתם יכולים להעלות כקובץ? פשוט זה לא נפתח לי בנטפרי...
ובלי נדר אני אעדכן בתוצאות.
נ.ב. כשמחקתי עשיתי את זה עם רוט. -
@אליר325000 לא לוקח לו זמן להגיב?
-
[כמובן שהכי טוב לעשות כמו שכתב @א.מ.ל. שדורש רוט]דרך אגב אולי אפשר גם לתת פקודה שמיד שלוחצים על הכפתור של חזרה למסך הבית (האמצעי) זה יפתח את הלאנצ'ר הנבחר???
ואז יהיה אפשר למחוק את הלאנצ'ר המקורי של הנגן -
@2580 אין לי אותו, אבל אני בטוח שמצאתי אותו בנטפרי.
אין לך את האפליקציה בכלל? או רק את הקובץ APK? כי אם יש את האפליקציה אז אפשר לעשות גיבוי במנהלי קבצים מסויימים ואז זה נשמר כAPK.
שלחתי עכשיו פניה נראה אם יאשרו
דרך אגב על איזה אנדרואיד התקנת את זה כי הקישור ששלחת זה לאנדרואיד 4 וכתוב שם שיש גירסא יותר חדשה למטה אז שלחתי פניה על גירסא לאנדרואיד 5.1 -
@2580 טוב, לא השתמשתי שנים באפליקצייה אבל הנה היא
net.dinglisch.android.tasker_4.8u1-5039_minAPI14(nodpi).apk
שים לב זה לניסיון לכמה ימים [אמנם הפקודות שתגדיר בכמה ימים הללו ישארו לנצח, אבל לא תוכל לשנות אותם, אא"כ תחזיר את התאירך לתאריך ההתקנה או שתמחק את האפליקצייה..] [הורדתי ממחבר באתרוג פלוס] -
@אליר325000 לא הצלחתי למצוא את הפקודה ובכלל לא הבנתי איך מתעסקים עם זה (זה באנגלית...) אם תוכל לכתוב הסבר יותר מפורט אשמח מאוד...