בירור | הסרת מתקין החבילה מאנדרואיד בגירסה מתקדמת
-
@אליר325000 נהרס לי המכשיר בגלל שהסרתי את מתקין החבילה מישהו יודע כיצד אני יכול לתקן את זה?
(מכשיר SOYES XS11)@אוהב-ללמוד אמר בבירור | הסרת מתקין החבילה מאנדרואיד בגירסה מתקדמת:
@אליר325000 נהרס לי המכשיר בגלל שהסרתי את מתקין החבילה מישהו יודע כיצד אני יכול לתקן את זה?
(מכשיר SOYES XS11)תצרוב את הגרסה המקורית דרך SP
-
דובר רבות בפורום שהסרת מתקין החבילה מאנדרואיד גבוה [9 ומעלה כמדומה לי] עלול להזיק לכל המכשיר שלא יכלו לפתוח אותו, וכמה שאלות יש, הראשונה, אם אני ישבית אותו ע"י רוט המכשיר גם יהרס [כמו במחשבון מסתיר], והשניה, האם יש מישהו שיכול להסביר איך לערוך אותו שימחקו ממנו רק את ההתקנה, בתודה מראש.
@אליר325000
מה שידוע לי שעושים (וככה סמוויקס עשה) חוסמים התקנה ממקור לא ידוע בהגדרות
ומורידים את השורה הזאת... -
@אליר325000
@אליר325000
@פיני10 כתב בבירור | הסרת מתקין החבילה מאנדרואיד בגירסה מתקדמת:
(וככה סמוויקס עשה)
בטוח? כי זה די קל לעקיפה לכאורה.
-
@אליר325000
-
@אוהב-ללמוד אמר בבירור | הסרת מתקין החבילה מאנדרואיד בגירסה מתקדמת:
(מכשיר SOYES XS11)תצרוב את הגרסה המקורית דרך SP
-
@ישיביש כתב בבירור | הסרת מתקין החבילה מאנדרואיד בגירסה מתקדמת:
תצרוב את הגרסה המקורית דרך SP
מאיפה יש את הגירסה המקורית?
-
-
-
-
@שוקי-סגל כתב בבירור | הסרת מתקין החבילה מאנדרואיד בגירסה מתקדמת:
מאנדרואיד 6 (אאל''ט) ומעלה זה כבר לא שורה בהגדרות אלא הרשאה לאפליקציה כך שזה לא רלוונטי,
לא לחסום את את ההתקנה לאפליקציה אלא לחסום התקנה ממקורות שהם לא גוגל פליי בהגדרות אבטחה.
-
@פיני10 יש אפשרות כזאת ממה שידוע לי רק דרך mdm אנדרואיד 6 וזה לא כמו באנדרואיד מתחת 6 שאז זה רק לחסום את ההגדרה הספציפית הזאת.
-
@שוקי-סגל עיין Q3 של סאמוויקס שזה עבד לו יופי {חוץ מזה שהוא "שכח" רשימה לבנה שכן עברה את זה...}
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות