android | אנדרואיד למחשב כל הגירסאות
-
@e-a אני אתן דוגמה אחת, ויש עוד הבדלים.
במחשב חלש ואפילו במחשבים מאד ישנים אימולטור ישלח את המחשב לפח, אנדרואיד x86 ירוץ הרבה יותר מהר מווינדוס.
דוגמה נוספת ונפוצה היא (בעצם זה העיקר....) טאבלט ווינדוס שרוצים לשנות אותו לאנדרואיד מסיבות שונות.
בכל מקרה השאלה שלך דומה קצת ללמה צריך בכלל לינוקס בעולם וכו' וכו' על דרך זו (כמובן שלא בדיוק) -
@מתושלח אמר בandroid | אנדרואיד למחשב כל הגירסאות:
@e-a אני אתן דוגמה אחת, ויש עוד הבדלים.
במחשב חלש ואפילו במחשבים מאד ישנים אימולטור ישלח את המחשב לפח, האנדרואיד x86 ירוץ הרבה יותר מהר מווינדוס.
בכל מקרה השאלה שלך דומה קצת ללמה צריך לינוקס וכו' וכו' (כמובן שלא בדיוק)אז רגע איך אפשר להפעיל אותו אבל עדיין להשתמש בוינדוס???
-
@מתושלח התקנתי אנדרואיד על און קי דרך רופוס הפעלתי את המחשב עם F12 היו לי כמה בחירות בחרתי בליב. ולא זז כלום! רק קו קו מהבהב, מה אמור ליהיות? או כמה זמן זה אמור לקחת? ומה אמור להופיע? או איך יש אופציה למערכת הפעלה בעברית מאון קי שיופעל יותר מהר??? אשמח למענה!!!
-
@צדיק-תמים לחכות 55 שניות
או ללחוץ אנטר -
@a0533057932 כן, עשיתי את זה כבר קודם, אלא שאז נפתח לי כזה דבר:
לכן שאלתי. -
@יוסי-מחשבים אמר בandroid | אנדרואיד למחשב כל הגירסאות:
להרצה במכונה וירטואלית מומלץ להשתמש בקבצי VDI
לדף ההורדה לחץ כאן
הקבצים מכווצים מאד, כך שלדוג' אנדרואיד 4.4.4 יורד 346 MB ונפרס ל-1.06 GBאיך אני מתקין קבצי VDI?
-
@צדיק-תמים אמר בandroid | אנדרואיד למחשב כל הגירסאות:
@יוסי-מחשבים אמר בandroid | אנדרואיד למחשב כל הגירסאות:
להרצה במכונה וירטואלית מומלץ להשתמש בקבצי VDI
לדף ההורדה לחץ כאן
הקבצים מכווצים מאד, כך שלדוג' אנדרואיד 4.4.4 יורד 346 MB ונפרס ל-1.06 GBאיך אני מתקין קבצי VDI?
https://blogs.oracle.com/oswald/importing-a-vdi-in-virtualbox
-
@יוסי-מחשבים אני רוצה על VM
לא על VB -
לא הבנתי את כל הנושא הזה בכלל... אם מיויוכל להסביר לי:
יש לי מחשב מאוד ישן עם 2 גיגה ראם ו32 סיביות. יש בו ווינדוס 10 ועובד ממאוד לאט. אנדרואיד היא מערכת הברה יותר קלילה, אז אני יכול להוריד אנדוראיד למחשב הזה והוא יעבוד לי טוב? וכשהוא יעבוד- איך אנדוראיד עובד בלי טאצ? בעזרת העכבר כאילו?
פשוט כרגע אני מיואש מהמחשב אז א יש לכם רעיון לשים עליו נאדוראיד וזה ימהיר אותו וזה יעבד טוב אני אשמח. תודה.