בעיה | לא מצליח להגיע למידע בכונן
-
@משחזר-מידע בעלות?
איך אני מחזיר "בעלות" -
@dovy כנראה שהיתה לך סיסמא על המחשב. כל הקבצים שהיו בתוך תקיית המשתמש שלך בתקיית "משתמשים" לא תוכל לראות. כל מה שהיה בתקיית השורש של כונן C או כונן D תוכל לראות. מה הפיתרון? מה שאני יודע זה ככה: א. תנסה בווינדוסים מגרסאות שונות לפעמים הוא כן פותח את הקבצים. זה לוקח למחשב זמן לעדכן את ההרשאות אבל אחרי דקה שתיים זה נפתח. ב. או שתרכיב את הכונן על מחשב עם לוח אם דומה, בתקווה שמערכת ההפעלה תעלה תבטל את הסיסמא מהווינדוס שהיה לך ואז הקבצים לא יהיו נעולים. וכמובן אם הגעת עד שם עדיף ש"תשאב" את הקבצים החשובים לך מהכונן הזה באותה ההזדמנות.
אני מאמין שיש לאחרים עצות אולי יותר טובות מאלו. אבל זה מה שאני יודע. ואולי כדאי לחכות קצת לרעיונות נוספים.
בהצלחה. -
@dovy אני לא יודע מה קורה אצלך אבל כעקרון כשאתה מנסה להכנס לתיקיה הוא אמור להקפיץ לך הודעה שאין לך הרשאה ויש כפתור "המשך" שבלחיצה עליו אחרי כמה דקות התיקייה נפתחת - הוא פשוט משנה את ההרשאות לכל התיקיות
אם אין לך אפשרות כזאת - אתה יכול דרך המאפיינים בלשונית "אבטחה" לתת למשתמש שלך הרשאות - או פשוט להוסיף הרשאות ל everyone - תסייר בהגדרות אבטחה ותוסיף everyone או את שם המשתמש שלך בכל מקום שתראה שאתה יכול
בסוף תאשר ותאשר לו לדלג על קבצים שהוא לא יכול לשנות להם -
@מתכנת-חובב נכון. האמת שלא חשבתי על זה...
השאלה היא אם הוא יעתיק אותם להתקן אחר או משהו בסגנון... זה יעזור? -
@סקרן-0 אמר בבעיה | לא מצליח להגיע למידע בכונן:
השאלה היא אם הוא יעתיק אותם להתקן אחר או משהו בסגנון... זה יעזור?
אולי אם הוא יעתיק להתקן שלא שומר מאפייני הרשאות - כזה שמשתמש במערכת קבצים fat לדוגמה
-
@מתכנת-חובב צבעי טקסט ככה נראה