דיסק הצלה בעברית גרסת 2020
-
@לעכשיו כתבתי שלפעמים יש הבדל
@ביוס אמר ביצירת USB אתחול עם מחיצות:
• בחלק מדיסקי הטכנאים נדרשת פריסת מחיצות שונה מ- FAT32, כך שהענין מסתבך ויש להשים לב (גם לזה יש פתרון אך הוא מסובך ולמתקדמים בלבד, המעוניין יוכל לפנות אלי באישית ואסביר ב"ה)
-
@ביוס הציבור מחכה לך..
-
@א-מ אמר בדיסק הצלה בעברית גרסת 2020:
דיסק הצלה זה לא עובד במולטי בוט.
הוא כן עובד על מולטי בוט , ורק לא בכולם כי תלוי איזה סוג,
יש את הסוגים כמו YUMI שמתקינים אותו על הכונן , ולכן אם יש שתי מערכות הפעלה של וינדוס אפילו אחד התקנה ואחד PE - דיסק טכנאים - הצלה , השני מוחק את הראשון ,אפילו אחד וינדוס 10 ואחד 7 ,
כי בכל התקנה הוא יוצר מה ISO קובץ WIM בכונן ,
ובהתקנת מערכת שניה הוא כותב WIM מהשני באותו מקום ומוחק את הראשון ,
היתרון בסוג מולטי בוט זה הוא מהירות עלית מערכת ההפעלה כיון שהוא יותר מותקן ,
אך מועיל למולטי בוט רק לוינדוס אחד , ואפשר גם כל סוגי הלינוקס יחד ווד כל המערכות שאינן מבוססות על וינדוס ,
[DLC BOOT, ורוב סוגי דיסק הצלה מבוססים על מערכת וינדוס],
וכן בסוג זה ההתקנה על הכונן בר אתחול לוקח זמן רב ומפעיל את כלי הכיווץ ,ולעומת זה E2B הוא מולטי בוט שמשאיר את ה ISO כמו שהוא בלי לשנותו כלל , ולכן אפשר את כל סוגי מערכות ההפעלה יחד כולל דיסק הזה שבפוסט - בדקתי אותו בזה והוא עובד לי !!
כתיבת מערכת הפעלה עליו זה במהירות הכתיבה על הכונן - מהיר מאוד , -
@רבנן-ברכו הוא ISO בר אתחול !!!
אתה צריך להתקין אותו על כונן בר אתחול , ע''י תוכנה שמגדירה זאת ,
וכגון רופוס , YUMI , E2B, ועוד -
@רבנן-ברכו אמר בדיסק הצלה בעברית גרסת 2020:
@א-ת-ר מצאת אפשרות?!
לא הבנתי איזה אפשרות עלי למצוא?!
אני מחכה ל- @ביוס שיעלה את הדיסק טכנאים Hiren's boot דלעיילכמו כן, אשמח לקבל קישור להורדת הדיסק המדובר - דיסק הצלה בעברית גרסת 2020 - בקובץ ISO בר איתחול (אם מישהו כבר יצר חיה כזו).
-
@eitcok-grafik אמר בדיסק הצלה בעברית גרסת 2020:
אני לא יכחיש שאתה עדין, אבל אנשים כמוך עושים לי חשק לא להעלות לכאן כלום, אני לא מבין לא נראה לכם שאנשים עסוקים??
לכם אין תכניות שמשתנות??? לא אני ולא אף אחד אחר בפורום חייב כאן למישהו משהו. זה ברור. הכל בהתנדבות. אז מר @eitcok-grafik נא להיכנס לפרופורציה (אתה - וכל העשרות ששולחים לי כל היום והלילה צ'אטים מה עם הדיסק, שחררו!) -
@A0533057932 אמר בדיסק הצלה בעברית גרסת 2020:
@ביוס תעלה אותו למג'יקוד
ואני יכניס לדרייב הפורוםהעליתי, אם תעשה כנ"ל אשמח.
https://mitmachim.top/topic/10193/ה-נ-ה-סוף-סוף-דיסק-ההצלה-hiren-s-boot-cd-בעברית -
@ביוס אמר בדיסק הצלה בעברית גרסת 2020:
@A0533057932 אמר בדיסק הצלה בעברית גרסת 2020:
@ביוס תעלה אותו למג'יקוד
ואני יכניס לדרייב הפורוםהעליתי, אם תעשה כנ"ל אשמח.
https://mitmachim.top/topic/10193/ה-נ-ה-סוף-סוף-דיסק-ההצלה-hiren-s-boot-cd-בעבריתייש"כ עצום- אם תהיה אופציה לעברית מלאה מתישהו אני אשמח מאוד להתעדכן בכך
תודה על ההשקעה