בעיה | במערכת וירטואלית (VMware), כשאני נכנס לכרום ולוחץ למעלה לא מוצג לי חלונית אלא משהו לבן!
-
@שמואל-ש אז תנסה למחוק את גוגל ולהתקין מחדש
עריכה: למחוק את כרום@ephraum-tzvi אמר בבעיה | במערכת וירטואלית (VMware), כשאני נכנס לכרום ולוחץ למעלה לא מוצג לי חלונית אלא משהו לבן!:
למחוק את גוגל
מה זה למחוק את גוגל? יש כזה תוכנה גוגל????
-
@ephraum-tzvi אמר בבעיה | במערכת וירטואלית (VMware), כשאני נכנס לכרום ולוחץ למעלה לא מוצג לי חלונית אלא משהו לבן!:
למחוק את גוגל
מה זה למחוק את גוגל? יש כזה תוכנה גוגל????
@שמואל-ש גוגל כרום זה תוכנה, אלא מה?
כשאתה קונה מחשב אין בו גוגל בכלל
רק אדג' -
כשאתה קונה מחשב אין בו גוגל בכלל
רק אדג'@ראובן-שבתי אמר בבעיה | במערכת וירטואלית (VMware), כשאני נכנס לכרום ולוחץ למעלה לא מוצג לי חלונית אלא משהו לבן!:
אז למחוק את כרום לא את גוגל, כי גוגל זה לא דפדפן-אולי יש להם דפדפן...
אבל למעשה כבר ניסיתי וגם לא עזר -
@ראובן-שבתי אמר בבעיה | במערכת וירטואלית (VMware), כשאני נכנס לכרום ולוחץ למעלה לא מוצג לי חלונית אלא משהו לבן!:
אבל למעשה כבר ניסיתי וגם לא עזר@שמואל-ש ברור מאיליו שהוא התכוון לכרום
-
@ראובן-שבתי אמר בבעיה | במערכת וירטואלית (VMware), כשאני נכנס לכרום ולוחץ למעלה לא מוצג לי חלונית אלא משהו לבן!:
אבל למעשה כבר ניסיתי וגם לא עזר -
@שמואל-ש אגב כנראה שזה לא בעיה רק אצלך יש לי את הבעיה בשני מחשבים שונים במכונות וירטואליות וגם במכונה של ווינדוס 10 וגם 11
-
@elazar אז אתה חושב שזה כן קשור למכונה?
@ephraum-tzvi אמר בבעיה | במערכת וירטואלית (VMware), כשאני נכנס לכרום ולוחץ למעלה לא מוצג לי חלונית אלא משהו לבן!:
אני לא חושב אני בטוח השאלה למה זה ככה
-
אני לא חושב אני בטוח השאלה למה זה ככה
-
@elazar והמכונה ווירטואלית שאתה משתמש זה גם VMware?
@ephraum-tzvi כן בגירסאת פרו אם זה משנה
-
@ephraum-tzvi כן בגירסאת פרו אם זה משנה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות