עזרה | תגובות לפוסט אפליקציות כשרות לנגני אנדרואיד
-
@מתכנת-חובב אמר בעזרה | תגובות לפוסט אפליקציות כשרות לנגני אנדרואיד:
@צדיק-0 אמר בעזרה | תגובות לפוסט אפליקציות כשרות לנגני אנדרואיד:
@מתכנת-חובב כל סוגי מדי הצעדים שניסיתי כתבו לי הודעה אין חיישן אולי יש לך משהו שונה תעלה לכאן את השעון מעורר ואבדוק אותו
תראה כאן
ניסיתי ועובד ובכל זאת אם תראה בהרשאות של האפליקציה אין הרשאה למד צעדים מסתבר שזה עובד על השבב של סיבוב המסך כמו שיש משחקים שקולטים לפי זה הטיה וכמו שעובד בזה פלס בועה וכדו'
-
@מיכאלוש אמר בעזרה | תגובות לפוסט אפליקציות כשרות לנגני אנדרואיד:
@NBHGV מכשירים יותר חדשים לא תומכים בתכנוליוגית של בלוטוס חופר FTP) OPP וכו') עד כמה שידוע לי
יש בסייר של הES אפשרות כזאת אבל צריך שגם למכשיר השני יהיה זה
ומה שכתבלגביהFTP כל פעם שאתה משתמש בבלוטוס להעברת קבצים זה בעצם FTP -
ניסיתי ועובד ובכל זאת אם תראה בהרשאות של האפליקציה אין הרשאה למד צעדים מסתבר שזה עובד על השבב של סיבוב המסך כמו שיש משחקים שקולטים לפי זה הטיה וכמו שעובד בזה פלס בועה וכדו'
אני מאמין שככה עובד כל מד צעדים
איזה היגיון יש בלהכניס עוד רכיב לתוך המכשיר אם כבר יש שם משהו שיכול לעשות את אותה עבודה ? -
@מתכנת-חובב צודק לחלוטין אבל אני לא יודע יותר מזה
-
זה עובד גם לנגני אולוטרא פלוס?
-
@יונתן-קליין-0 לא הם חסומים להתקנת אפליקציות
-
@מיכאלוש המחליף סמלי אפליקציות, יצרת סוגריים של קרדיט אך לא הטמעת קישור, הקרדיט ל @יוסףטכנאי על התרגום והפירסום בערוץ.
-
במד צעדים ניסתי לא הצלחתי להחליף אותה רק למחוק שלא תהא דמות בכלל
הצלחת לערוך את התמונה בכלל ?
בגדול זה צריך להיות באותו פורפוציות גודל משקל וכו' בשביל שיעבוד
אם יהיה לך כח תנסה לפרוץ לגירסת פרו שם הם מציעים עוד רקעים (מהתיאור זה נראה שזה לא הרקע הבעייתי אבל לא בדקתי) -
@מיכאלוש אסביר כדי שיהיה תמונה שיכולה לזוז כמו שזה עכשיו זה מורכב מתומנה שבנויה מבערך 10 תמונות של הדמות בכל תזוזה שיוכל לצרף לתמונה זזה אחת ולא הצלחתי למצוא כזו תמונה של גבר ומכיוון שאני נהניתי מהאפליקציה השלישית שהעלת לא ראיתי צורך להשקיע בזה יותר מדי זמן אבל אם אוכל ויהיה לי זמן אני אשתדל