שליחת הודעות IVR ואפציה לשמיעה חוזרת במידה ואין מענה
-
האם מישהו מכיר מערכת שיודעת לעשות שני דברים
-
כאשר תנסו לשלוח הודעת SMS למספר כשר שלא מקבל הודעות, הודעת הטקסט אליו תומר בצורה אוטומטית לחלוטין להודעה קולית, ותתבצע שיחת טלפון לאותו מספר טלפון עם ההודעה הקולית.
-
במקרה של מספר טלפון שלא עונה, ניתן להגדיר מנגנון שיחה חוזרת (Retry) וכך יבוצעו נסיונות חוזרים לצור קשר עם הנמען על מנת להעביר לו את המידע הנדרש.
-
בנוסף, במידה ולקוח קצה לא ענה לשיחת הטלפון, אך התקשר לאותו מספר מאוחר יותר, הוא ישמע את ההודעה הקולית. חייב שהזיהוי של המספר שהיוצא יהיה מספר שלי
לחברה הזו למשל יש את השירות אבל רק ממספר זיהוי שלה שמיר
-
-
@רופא אמר בשליחת הודעות IVR ואפציה לשמיעה חוזרת במידה ואין מענה:
@שמואל-ש
אני מחפש ממשק ולא API
כרגע זה הצורך שליאני יודע שיש אופציה של API
מעריך
יש לך רעיון אחר ?
כזה קשה לחשבן קידומות כשרות?
-
@A0533057932 בהחלט לא קשה העניין הוא שאני מחפש ממשק שאני יכול כרגע לעבוד איתו היא עושה את שני הדברים האלה יש לך רעיון ?
-
כאשר תנסו לשלוח הודעת SMS למספר כשר שלא מקבל הודעות, הודעת הטקסט אליו תומר בצורה אוטומטית לחלוטין להודעה קולית, ותתבצע שיחת טלפון לאותו מספר טלפון עם ההודעה הקולית.
לא אפשרי
אתה לא תקבל את הסמס וגם לא תדע שקיבלת.
בשביל להמיר לשמע אתה צריך לדעת מה ההודעה ולתמלל אותה, פה לא תדע את ההודעה.@רופא אמר בשליחת הודעות IVR ואפציה לשמיעה חוזרת במידה ואין מענה:
במקרה של מספר טלפון שלא עונה, ניתן להגדיר מנגנון שיחה חוזרת (Retry) וכך יבוצעו נסיונות חוזרים לצור קשר עם הנמען על מנת להעביר לו את המידע הנדרש.
אפשרי, מודל תור יחייג עד שתענה, תבדוק שם את כל ההגדרות הנצרכות.
בנוסף, במידה ולקוח קצה לא ענה לשיחת הטלפון, אך התקשר לאותו מספר מאוחר יותר, הוא ישמע את ההודעה הקולית.
אפשרי להגדיר שבאין מענה במודל תור ילך לשלוחת השארת הודעות.
חייב שהזיהוי של המספר שהיוצא יהיה מספר שלי
מספר יוצא של מה?
אחרי שהסתכלתי בקישור ששלחת אני רואה שהחברה עצמה של השליחת הודעות בודקת האם זה קידומת של מספר כשר ואם כן שולחת הודעה קולית.
אתה יכול לעשות זאת בקלות בימות המשיח.
יש מודל API לזה, תחפש בפורום שם. -