אפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd
-
@להבין-ולהשכיל לא האפליקציה מותקנת על המכשיר רק את רוב האחסון הוא מעביר לכרטיס זכרון אם אתה מוציא את הכרטיס אז אתה רואה שהיא מותקנת אבל בצבע אפור מה שמעיד שהקבצים חסרים אז גם אם תעביר את הקבצים לחבר בווטסאפ אז עדיין זה לא יהיה מותקן אלא סתם קבצים
-
@116nxh9 אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
@להבין-ולהשכיל לא האפליקציה מותקנת על המכשיר רק את רוב האחסון הוא מעביר לכרטיס זכרון אם אתה מוציא את הכרטיס אז אתה רואה שהיא מותקנת אבל בצבע אפור מה שמעיד שהקבצים חסרים אז גם אם תעביר את הקבצים לחבר בווטסאפ אז עדיין זה לא יהיה מותקן אלא סתם קבצים
לא הבנתי
-
@להבין-ולהשכיל סליחה טעות שלי לא הבנתי אותך נכון
לגבי חבר שלך התוכנה הנ''ל אם אני לא טועה לא ניסית על ווטסאפ היא מעבירה את הקבצים של המערכת של המשחק לא את הסרטונים וכו' אם הוא רוצה פשוט שיעתיק את התיקיה של הוידאו וכו' לכרטיס וזהו לא סיפור -
@116nxh9 אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
@להבין-ולהשכיל סליחה טעות שלי לא הבנתי אותך נכון
לגבי חבר שלך התוכנה הנ''ל אם אני לא טועה לא ניסית על ווטסאפ היא מעבירה את הקבצים של המערכת של המשחק לא את הסרטונים וכו' אם הוא רוצה פשוט שיעתיק את התיקיה של הוידאו וכו' לכרטיס וזהו לא סיפוראם הוא סתם מעתיק את התקייה של המדיה לכרטיס זה אומר שהוא לא יוכל לראות זה בוואצפ, כך שאין שום עניין בזה, השאלה שלי אם אפשר דרך האלפיקציה להעביר את התקייה של הוואצפ (שכולל שם את כל המדיה והקבצים של הוואצפ) לכרטיס זיכרון ועם זאת בוואצפ הוא יוכל לראות את כל המדיה כרגיל.
-
@להבין-ולהשכיל שינסה אולי זה באמת עובד ואני מאמין שיש איזה קומבינה הייתי מברר אולי במוצ''ש
-
@להבין-ולהשכיל כמו שאמרתי אני לא מכיר ואני מאמין שיתכן אברר בע''ה במוצאי שבת
-
@להבין-ולהשכיל אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
רגע, אתה רוצה להגיד לי שאם יש לי מכשיר בלי רוט אפשר דרך האלפיקציה הנ"ל להעביר אלפיקציות בלי רוט?? לצורך העניין לחבר שלי יש מכשיר עם וואצפ שתופס לו המון מקום במכשיר, לפי האמור כאן הוא פשוט צריך להעביר עם האלפיקציה את וואצפ לכרטיס וכך בעצם הוא פותר את הבעיה....
לא.
חייב רוט -
@שמואל אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
@להבין-ולהשכיל אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
רגע, אתה רוצה להגיד לי שאם יש לי מכשיר בלי רוט אפשר דרך האלפיקציה הנ"ל להעביר אלפיקציות בלי רוט?? לצורך העניין לחבר שלי יש מכשיר עם וואצפ שתופס לו המון מקום במכשיר, לפי האמור כאן הוא פשוט צריך להעביר עם האלפיקציה את וואצפ לכרטיס וכך בעצם הוא פותר את הבעיה....
לא.
חייב רוטאתה מכיר את הבעיה?
-
@יוני אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
@שמואל יש לי רוט
אני לא יודע מה אתה רוצה.
אני הגבתי על שאלה של @להבין-ולהשכיל ואתה הגבתי לי על שאלה שלך.
לא יודע איך עירבבתה בינהם. -
@יוני אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
@שמואל יש לי רוט
אני לא יודע מה אתה רוצה.
אני הגבתי על שאלה של @להבין-ולהשכיל ואתה הגבתי לי על שאלה שלך.
לא יודע איך עירבבתה בינהם.תעיתי לכן מחקתי
-
ולגבי הבעיה שלך @יוני , ממה שאני מבין ממה שכתוב שם, זה שהבעיה היא שהמכשיר שלך האחסון החיצוני שלו הוא למעשה מגיע מהפנימי, לכן אין מה להעביר לכרטיס.
מה שהוא מאפשר לך, זה לעשות Link, שזה סוגייה טיפה יותר סבוכה ומה גם דורשת את גירסאת הפרו של האפליקציה אבל היא הרבה יותר טובה כי ניתן להעביר את היישום כולו לכרטיס
-
ולגבי הבעיה שלך @יוני , ממה שאני מבין ממה שכתוב שם, זה שהבעיה היא שהמכשיר שלך האחסון החיצוני שלו הוא למעשה מגיע מהפנימי, לכן אין מה להעביר לכרטיס.
מה שהוא מאפשר לך, זה לעשות Link, שזה סוגייה טיפה יותר סבוכה ומה גם דורשת את גירסאת הפרו של האפליקציה אבל היא הרבה יותר טובה כי ניתן להעביר את היישום כולו לכרטיס
ואם אני ישתמש באפליקציה אחרת עדיין הבעיה תישאר?
אתה מכיר מישו שיוכל לעזור לי לגבי הלינק וכו..?? תודה רבה -
@חיים-כהן-1 זה התוכנה שאתה צריך להעברת תיקיית התקנה במחשב, פורסמה בפורום, קישור
העברת תיקיית ההתקנה -
@יהודה-12 אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
@חיים-כהן-1 זה התוכנה שאתה צריך להעברת תיקיית התקנה במחשב, פורסמה בפורום, קישור
העברת תיקיית ההתקנהאני מדבר על אנדרואיד
-
@יוני לכן כתבתי @חיים-כהן-1 שביקש כזה דבר למחשב, וגם @זונדל-גרנד נראה שרצה כזה דבר למחשב
-
@יהודה-12 אמר באפליקציה להעברת אפליקציות לזיכרון sd:
@יוני לכן כתבתי @חיים-כהן-1 שביקש כזה דבר למחשב, וגם @זונדל-גרנד נראה שרצה כזה דבר למחשב
הא הבנתי ואתה מכיר משו כזה לאנדרואיד?