בקשת מידע | הגדרת נתב b של בזק להגבלת כתובות בגישה לפורט
-
שלום לכולם,
יש לי משרד עם נתב של בזק ה b עם הגנת סייבר וכו' בשביל לפתוח פורט אני מנתק את ה adsl ואז ניגש לwebpanel של הראוטר ומגדיר, אני מעוניין להגדיר הגבלת פורט לכתובות מסויימות, הבעייה שבזק לא מבינים מה אני רוצה, הם טוענים שהם פותחעם פורט ואין לבם מושג מה זה הגבלה לכתובת. יש מישהו שמכיר את הנתב הזה ויודע לומר לי איפה בדיוק מגדירים את ההגבלה הזו ? -
@avramk100 אמר בבקשת מידע | הגדרת נתב b של בזק להגבלת כתובות בגישה לפורט:
שלום לכולם,
יש לי משרד עם נתב של בזק ה b עם הגנת סייבר וכו' בשביל לפתוח פורט אני מנתק את ה adsl ואז ניגש לwebpanel של הראוטר ומגדיר, אני מעוניין להגדיר הגבלת פורט לכתובות מסויימות, הבעייה שבזק לא מבינים מה אני רוצה, הם טוענים שהם פותחעם פורט ואין לבם מושג מה זה הגבלה לכתובת. יש מישהו שמכיר את הנתב הזה ויודע לומר לי איפה בדיוק מגדירים את ההגבלה הזו ?גם אני לא הבנתי, לא שאני כזה מייבין ברשתות אבל אם תסביר מה בדיוק אתה רוצה לעשות, כלומר מה אתה רוצה להרויח במה שאתה עושה יתכן ואוכל לפחות לחשוב איתך ביחד מה צריך להיות כתוב
-
@avramk100 אמר בבקשת מידע | הגדרת נתב b של בזק להגבלת כתובות בגישה לפורט:
@aaavvviii @yosi44 כשאתה פותח פורט למכשיר מסויים אתה לא מעונייםן שכל האקר בן 3 ייגש אליו ויוכל לבצע עליו התקפות.. אני מעוניין שכתובת IP חיצונית מסויימת תוכל לגשת לפורט ורק היא.
כתבת דברים ברורים מאד. אני מאמין שאם תבקש לדבר עם טכנאי בכיר יותר יתנו לך. זה הגנה בסיסית שכל מקום שרצה הגנה ברמה קצת יותר גבוהה עושה לעצמו. מה שנקרא IP מורשה (אולי תגיד להם ככה ויבינו ) . אגב לא כל דבר אתה יכול לעשות לבד בראוטר יש דברים שהשאירו רק לעצמם...