בירור | מה אתם אומרים על המחשב הזה?
-
@צמא-לדעת-0 אמר בבירור | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
אני חייב מחשב בשביל זה?
כן
ואם כן נייח או נייד?
לא משנה
https://mitmachim.top/topic/138/מדריך-התקנה-נקייה-של-ווינדוס-10 -
@צמא-לדעת-0 בשביל להתקין צריך פשוט להוריד דיסק התקנה של ווינדוס 10 או 11 ולצרוב אותו על דיסקאונקי ולהעלות מהבוט ולהתקין, יש מדריך מאד מפורט של אלישי במדריכים במחשבים
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור | מה אתם אומרים על המחשב הזה?:
@צמא-לדעת-0 בשביל להתקין צריך פשוט להוריד דיסק התקנה של ווינדוס 10 או 11 ולצרוב אותו על דיסקאונקי ולהעלות מהבוט ולהתקין, יש מדריך מאד מפורט של אלישי במדריכים במחשבים
אבל בשביל לשים ווינדוס אני צריך בעצם להחליף את הכונן של המחשב שלי לכונן של המחשב החדש?
-
@צמא-לדעת-0 לא צריך לגעת בשום כונן
-
@צמא-לדעת-0 זה לדוגמא מחשב עם אותו מפרט פחות או יותר עם הרבה פלוסים אבל 8 ראם פחות וגם ווינדוס 11 הום ולא פרו, הזיכרון הוא גם 512 ולא 1TB כמו במחשב שהבאת אבל מדובר בNVME PCIE שהוא מהיר פי כמה מהSSD SATA שבמחשב שהבאת אבל מדובר בדל ווסטרו, המחיר הוא 2990, וזה תמורה הרבה יותר טובה למחיר
יש משהו דומה רק עם 16 RAM ו1TB?
-
@צמא-לדעת-0 לא צריך לגעת בשום כונן
אההההה
הבנתי
את הUSB עם מערכת ההפעלה להתקנה אני מחבר ישירות למחשב שאני רוצה להתקין עליו ווינדוס?! -
@צמא-לדעת-0 ככלל, ראם תמיד יותר משתלם להוסיף לבד לפעמים ההבדל יותר מכפול, בקשר לאיחסון אני יכול לחפש
-
את הUSB עם מערכת ההפעלה להתקנה אני מחבר ישירות למחשב שאני רוצה להתקין עליו ווינדוס?!
אכן, בדיוק!
-
@צמא-לדעת-0 ככלל, ראם תמיד יותר משתלם להוסיף לבד לפעמים ההבדל יותר מכפול, בקשר לאיחסון אני יכול לחפש
אוקיי
תודה רבה -
@צמא-לדעת-0 כאן יש לך של אסוס ב 2259 ש"ח, כונן NVME של WD BLUE 1TB עולה בערך 400 ש"ח ו8GB ראם DDR4 עולה 150-200, אז הגענו למקסימום 2900 והרווחנו זיכרון מהיר NVME PCIE
זה מבצע זמני
-
-
@צמא-לדעת-0 בראם לא צריך להיות בררן מדי רק צריך לוודא שמהירות הראם תואם לראם שקיים במחשב
-
@צמא-לדעת-0 בראם לא צריך להיות בררן מדי רק צריך לוודא שמהירות הראם תואם לראם שקיים במחשב
א. מאיפה אני יודע מה המהירות?
ב. על מה אני לוחץ בKSP על מנת לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה -
לאחר קניית המחשב תבדוק במנהל המשימות לשונית ביצועים ותיכנס לזיכרון יופיע לך כל פרטי זיכרון הראם כולל המהירות שלו
ב. על מה אני לוחץ בKSP על מנת לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה
זה שני קישורים אחרים, (זה עם מערכת ההפעלה וזה בלי) והמחשב האחרון שנתתי לך של ה2259 ש"ח הוא עם מערכת הפעלה החיסרון היחיד שלו לעומת האחרים זה שהוא אסוס ולא דל (אבל בהחלט משתווה ללנובו)
-
לאחר קניית המחשב תבדוק במנהל המשימות לשונית ביצועים ותיכנס לזיכרון יופיע לך כל פרטי זיכרון הראם כולל המהירות שלו
ב. על מה אני לוחץ בKSP על מנת לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה
זה שני קישורים אחרים, (זה עם מערכת ההפעלה וזה בלי) והמחשב האחרון שנתתי לך של ה2259 ש"ח הוא עם מערכת הפעלה החיסרון היחיד שלו לעומת האחרים זה שהוא אסוס ולא דל (אבל בהחלט משתווה ללנובו)
מה חיסרון בזה שהוא אסוס
-
@צמא-לדעת-0 לא הייתי אומר שזה חיסרון, אבל בהחלט חברת דל זה מעלה
-
@צמא-לדעת-0 לא הייתי אומר שזה חיסרון, אבל בהחלט חברת דל זה מעלה
קיצור ההבדל הוא בשם?
-
@צמא-לדעת-0 לא רק, דל היא החברה הכי אמינה גם כיום כשכולם השתדרגו עדיין מוצרי דל הכי אמינים, גם מבחינת אחריות היא הכי טובה אבל כאן צריך לציין שגם לנובו נותנים שירות אחריות מהיר ויעיל עד הבית לעומתם אסוס הם אותה איכות (אומנם יש ללנובו סדרות יותר טובות מאסוס אבל בסטנדרט הם שווים וכאן אנחנו עסוקים בסטאנדארט) אבל השירות של אסוס קצת פחות יעילה משל לנובו, בקיצור, לכל דבר יש מחיר, צריך דבר ראשון לדעת מה התמורה החשובה לנו ולאחמ"כ לשקול את התמורה לעומת המחיר
-
והמחשב האחרון שנתתי לך של ה2259 ש"ח הוא עם מערכת הפעלה
אין אותו בלי?
-
@צמא-לדעת-0 לא (לא זכור לי שראיתי פעם מחשב נייד של אסוס שנמכר בלי מערכת הפעלה)