שאלה | שימור התוכן בעת הפסקת חשמל
-
יש לי מגן ברקים למחשב.
ברגע שנופל החשמל הוא נכבה למשך 5 דקות ומהבהבת מנורה אדומה לאחר מכן יהיה אפשרי להפעיל את המחשב.האם יש אפשרות שהחלונות יחזרו למצב שהיו לפני הכיבוי? יש איזושהיא הגדרה שמונעת את הכיבוי של המחשב? כי כידוע יש מצב שינה... אולי לעשות שהמצב יהיה שהמחשב יעבור למצב שינה במקרה כזה?
תודה
-
@אהבת-ישראל אתה רוצה שהוא ישחזר את כל החלונות כמו שהיו לפני הכיבוי?
ל @רחמים נראה לי היה בעבר תוכנה שהוא פיתח שמשחזרת את החלונות בהפעלה מחדש, לא יודע אם גם בכיבוי פתאומי.
למה שלא תשתמש באל פסק, זה מחשב שאין אליו גישה ואתה רוצה שיופעל אוטומטי כמו שהיה?
-
@kktao אמר בשאלה | שימור התוכן בעת הפסקת חשמל:
@אהבת-ישראל אתה רוצה שהוא ישחזר את כל החלונות כמו שהיו לפני הכיבוי?
ל @רחמים נראה לי היה בעבר תוכנה שהוא פיתח שמשחזרת את החלונות בהפעלה מחדש, לא יודע אם גם בכיבוי פתאומי.
למה שלא תשתמש באל פסק, זה מחשב שאין אליו גישה ואתה רוצה שיופעל אוטומטי כמו שהיה?
כן זה מה שאני רוצה. איפה נמצאת התוכנה להורדה?
-
@אהבת-ישראל אמר בשאלה | שימור התוכן בעת הפסקת חשמל:
יש לי מגן ברקים למחשב.
ברגע שנופל החשמל הוא נכבה למשך 5 דקות ומהבהבת מנורה אדומה לאחר מכן יהיה אפשרי להפעיל את המחשב.האם יש אפשרות שהחלונות יחזרו למצב שהיו לפני הכיבוי? יש איזושהיא הגדרה שמונעת את הכיבוי של המחשב? כי כידוע יש מצב שינה... אולי לעשות שהמצב יהיה שהמחשב יעבור למצב שינה במקרה כזה?
תודה
לקנות אל פסק
-
@אהבת-ישראל אמר בשאלה | שימור התוכן בעת הפסקת חשמל:
כן זה מה שאני רוצה. איפה נמצאת התוכנה להורדה?
זה תוכנה שהוא פיתח, תנסה לפנות אליו במייל בפרופיל שלו ולברר האם התוכנה עדיין קיימת, וכמה היא עולה.
-
פעם היה אצלי מחשב נייד עם WIN10 (ופעל על חשמל מפני שהסוללה נגמרה), וקרתה הפסקת חשמל, וכשחזר החשמל נפתחו כל החלונות כמן שהיו ברגע הכבוי! אינני יודע אם זו תכונה מיוחדת למחשבים ניידים - אולי כיבוי היברידי, וכמו שמתואר לדוג' כאן.
לא ידוע לי שיש אפשרות כזאת בניייח, אם מישהו יודע נא ילמדנו.
@מתכנת-חובב -
@מתכנת-חובב לא נותן אפשרות כזאת, וגם לא זוכר שנתן אי פעם
-
@ידיד תנסה לאפשר עם התוכנה הזאת Hibernate.zip
-
@מתכנת-חובב
הגעתי לאתר שנראה מבין, ולפי הדרכתו ביצעתי את הבדיקה דלקמן. אם הוא צודק, ואם <S3> זה כנוי ל'היבריד', הרי שהבעיה היא שהביוס אצלי לא תומך בהיבריד ?
powercfg /availablesleepstates
The following sleep states are available on this system:
Standby (S1)
Hibernate
Fast StartupThe following sleep states are not available on this system:
Standby (S2)
The system firmware does not support this standby state.Standby (S3) The system firmware does not support this standby state. Standby (S0 Low Power Idle) The system firmware does not support this standby state. Hybrid Sleep Standby (S3) is not available.
(הכל תוצאה של הבדיקה, משום מה השורות האחרונות צבועות)
ביטול אפשרות ה-Hibernate ע"י התכנית החמודה לא הועיל גם אחרי אתחול המחשב.
עריכה: מצאתי את הפתרון: בהגדרות צריכת החשמל בביוס ב-Suspend בחרתי ב-(S3) במקום (S1) ונתוספה האפשרות לשינה היברידית. לא נותר אלא להמתין להפסקת חשמל...