בקשה | אפליקצייה PDF מתקדמת
-
האם מישהו מכיר שם של אפליקציה לעריכת PDF המכיל 2 עמודים שיכלו לכווצו לעמוד אחד [ספר], וכן ממיר מסמכים טוב [docx ל pdf וכדו']. תודה מראש.
-
האם מישהו מכיר שם של אפליקציה לעריכת PDF המכיל 2 עמודים שיכלו לכווצו לעמוד אחד [ספר], וכן ממיר מסמכים טוב [docx ל pdf וכדו']. תודה מראש.
@אליר325000 כאן הביאו משהו, מקווה שיעזור לך,
(אם זה למחשב, יש פה בפורום המון תוכנות לעריכת PDF, ולהמיר -אפשר עם פורמט פקטורי- אבל אפליקציות, לא יודע חוץ ממה שציינתי) -
@אליר325000 אמר בבקשה | אפליקצייה PDF מתקדמת:
המכיל 2 עמודים שיכלו לכווצו לעמוד אחד [ספר],
תגדיר בהדפסה 2 עמודים לדף אחד.
וכן ממיר מסמכים טוב [docx ל pdf וכדו'].
יש את ABBYY כאן בפורום, ממיר טקסט עם אפשרות לבחירת גופן לסריקה.
עריכה: לא שמתי לב -
המכיל 2 עמודים שיכלו לכווצו לעמוד אחד [ספר],
תגדיר בהדפסה 2 עמודים לדף אחד.
וכן ממיר מסמכים טוב [docx ל pdf וכדו'].
יש את ABBYY כאן בפורום, ממיר טקסט עם אפשרות לבחירת גופן לסריקה.
עריכה: לא שמתי לב -
@אליר325000 כאן הביאו משהו, מקווה שיעזור לך,
(אם זה למחשב, יש פה בפורום המון תוכנות לעריכת PDF, ולהמיר -אפשר עם פורמט פקטורי- אבל אפליקציות, לא יודע חוץ ממה שציינתי)@הרב-יעקב-ישראל 1. תודה רבה 2. אני צריך אפליקצייה לאנדרואיד, ומה שהבאת חסום בנטפרי
-
@הרב-יעקב-ישראל 1. תודה רבה 2. אני צריך אפליקצייה לאנדרואיד, ומה שהבאת חסום בנטפרי
@אליר325000 תבקש ממישהו שלא בנטפרי (אני גם בנטפרי...), שיוריד את זה (קרדיט @יוסי-מחשבים), ויעלה לך קישור לדרייב. (זה לא גדול 11 mb סה"כ).
-
@אליר325000 תבקש ממישהו שלא בנטפרי (אני גם בנטפרי...), שיוריד את זה (קרדיט @יוסי-מחשבים), ויעלה לך קישור לדרייב. (זה לא גדול 11 mb סה"כ).
@הרב-יעקב-ישראל איך לי אחד כזה... אולי שמיהו יתנדב?
-
@הרב-יעקב-ישראל איך לי אחד כזה... אולי שמיהו יתנדב?
@אליר325000 כאן יש אפליקציה, שאם הבנתי נכון, יש סיכוי גדול שזה יעזור לך.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות