המלצה | לא להחליף רקע בשיאומי טאצ'
-
מניסייון של שלוש פעמים!! משלוש אפליקצית שונות.
פעם ראשונה הטלפון היה חדש החלפתי רקע מאפליקצית של תמונות (נראה לי גוגל פוטו) המכשיר קרס והיה חייב לאפס את המכשיר.
פעם שנייה החלפתי רקע מאפליקצית תמונות ושוב המכשיר קרס. לצערי הלך 40 גיגה יקרים. ומלא תזכירים ונתנותים חשובים בתוך האליקציה.
פעם שלישית, הורדתי מגוגל פלי אפליקצית אייפון 13 (הטלפון אנדרואיד והופף את העיצוב לשל אפל). האפליקציה שאלה אותי בהתחלה איזה רקע באלי מתוך הרקעים של אפל... ובום המכשיר קרס שוב.
אז תכלס שיואומי הטאצ' (לפחות) לא מצליח להשלים את הפעולה של להחליף רקע...
אז פשוט ממליצה להשאר עם רקע של שמיים כמו חנון, וזהו -
@BTS-0 אמר בהמלצה | לא להחליף רקע בשיאומי הטאצ'!!! כל המערכת קורסת!! (למעט אפלקיקציות בודדות שזה כן עובד, אבל לא שווה את הסיכון):
מניסייון של שלוש פעמים!! משלוש אפליקצית שונות.
פעם ראשונה הטלפון היה חדש החלפתי רקע מאפליקצית של תמונות (נראה לי גוגל פוטו) המכשיר קרס והיה חייב לאפס את המכשיר.
פעם שנייה החלפתי רקע מאפליקצית תמונות ושוב המכשיר קרס. לצערי הלך 40 גיגה יקרים. ומלא תזכירים ונתנותים חשובים בתוך האליקציה.
פעם שלישית, הורדתי מגוגל פלי אפליקצית אייפון 13 (הטלפון אנדרואיד והופף את העיצוב לשל אפל). האפליקציה שאלה אותי בהתחלה איזה רקע באלי מתוך הרקעים של אפל... ובום המכשיר קרס שוב.
אז תכלס שיואומי הטאצ' (לפחות) לא מצליח להשלים את הפעולה של להחליף רקע...
אז פשוט ממליצה להשאר עם רקע של שמיים כמו חנון, וזהו צבעי טקסטכנראה יש לך באג בגרסה כי בגרסה שלי זה עובד חלק (אני מדבר על ה f21 pro)
-
-
@hvusv1234 אמר בהמלצה | לא להחליף רקע בשיאומי טאצ':
@מישהו12 אמר בהמלצה | לא להחליף רקע בשיאומי טאצ':
@BTS-0 אתה מדבר על החצי טאצ (F21 PRO) או טאצ מלא (Qin 2\Qin 2 Pro)?
נשמע שמדובר בטאצ' מלא ואני אכן שמעתי על הבעייה הזאת בחלק גירסאות בדגם הזה...
גם אני שמעתי על זה...
אבל בגלל הקטגוריה שאלתי -