בקשת מידע | האם אפשר לנעול סים לפלאפון ספציפי?
-
-
אני מעוניין לנעול את הסים שבמידה והוא יעבור למכשיר אחר הוא לא יוכל לעבוד. האם זה אפשרי?
הסיבה שאני מעוניין כי אני רוצה לקנות מכשיר עם סינון על המכשיר ובלי סינון על הסים, ואני מעוניין שלא יהיה אפשר להשתמש בסים במכשיר אחר. -
@לא-מייבין אפשר לעשות קוד PIN על הסים. תצטרך להקיש אותו רק אם שהמכשיר יכבה.
@צדיק-תמים בכל כיבוי והדלקה של המכשיר אני יצטרך להקיש את הקוד?
-
@צדיק-תמים בכל כיבוי והדלקה של המכשיר אני יצטרך להקיש את הקוד?
-
@לא-מייבין בכל הדלקה.
@צדיק-תמים ויהיה ניתן להעביר את הסים לנטסטיק? או שרק לפלאפון אחר הוא יהיה חסום?
-
@צדיק-תמים ויהיה ניתן להעביר את הסים לנטסטיק? או שרק לפלאפון אחר הוא יהיה חסום?
-
@שלום-כהן נניח ולמישהו יש את החנות הכשרה על המכשיר (והוא מוחק גוגל וגוגל פליי) האם ניתן לנעול לו את הסים למכשיר,
והאם יש סינונים שכן נותנים שירות כזה? -
@שלום-כהן נניח ולמישהו יש את החנות הכשרה על המכשיר (והוא מוחק גוגל וגוגל פליי) האם ניתן לנעול לו את הסים למכשיר,
והאם יש סינונים שכן נותנים שירות כזה?@לא-מייבין אמר בבקשת מידע | האם אפשר לנעול סים לפלאפון ספציפי?:
והאם יש סינונים שכן נותנים שירות כזה?על פי החוק בישראל אין סים לוק
-
@לא-מייבין איך זה קשור לחנות של שלום? אתה צריך חסימה בסים, לא במכשיר
@צדיק-תמים זה קשור אליו, כי גם לו יש חסימה מבוססת מכשיר, והשאלה שלי היא האם ניתן לנעול את הסים למכשיר. רלוונטית גם אליו.
-
@לא-מייבין אמר בבקשת מידע | האם אפשר לנעול סים לפלאפון ספציפי?:
והאם יש סינונים שכן נותנים שירות כזה?על פי החוק בישראל אין סים לוק
@A0533057932 אתה מדבר על מה שעשו החברות שנעלו את הפלאפון על סימים של החברה?
אני שואל האם ניתן לנעול את מכשי על הסים הספציפי הזה -
אני שואל האם ניתן לנעול את מכשי על הסים הספציפי הזה@לא-מייבין אמר בבקשת מידע | האם אפשר לנעול סים לפלאפון ספציפי?:
אני שואל האם ניתן לנעול את מכשי על הסים הספציפי הזהאני מדבר על הנעילה של מכשיר לסים מסויים
זה מה שהיה והחוק ביטל את זה