שאלה | הפניה במערכת וירטואל פלוס
-
@צדיק-תמים @צור
ליתר ביטחון אני רוצה לוודא,
אם יש לי כמה יחידות [במחסן..]
ומתקשרים אלי לוירטואל, זה עובר לנייד שלי?
או שזה עולה יחידות?זאת אומרת מה שאמרת שמספיק שיש לי יחידות בפוטנציאל,
זה מספיק גם בשביל שמי שמתקשר לוירטואל יופנה לנייד שלי,
או רק בשביל שמי שמתקשר אלי לנייד שלי יעבור לוירטואל בחינם? -
@אלף-שין אם יש לך יחידות במספר הזה של הוירטואל, ומתקשרים לוירטואל, זה עובר לנייד שלך. אם אתה עונה או שזה עובר לתא קולי - זה עולה לך יחידה לדקה (כלומר הזמן שהמשתמש נמצא בתא קולי גם עולה יחידות!)
אם דחית והוא ניתק גם, זה לא עולה לך יחידות
אבל אם אין לך שום יחידה, השיחה לא תצא בכלל אלא ישר תעבור לתא קולי
אתה יכול לעשות רשימה לבנה בחיוג לוירטואל שלך (שרק מי שברשימה יוכל לחייג) דרך אתר הניהול.@אלף-שין אמר בשאלה | הפניה במערכת וירטואל פלוס:
או רק בשביל שמי שמתקשר אלי לנייד שלי יעבור לוירטואל בחינם?
הפניה מהנייד שלך למספר של הוירטואל היא בחינם, השאלה אם זה אפשרי במספר הכשר שלך (זה תלוי בחברה, עיין בקישור ש @לומדעס הביא) להפנות למספר נייד לא כשר.
אבל לא הבנתי מה יעזור לך להפנות שיחות מהנייד שלך לוירטואל פלוס, הרי זה יחזור אליך חזרה דרך הוירטואל, והשיחה תעלה יחידות... -
@צדיק-תמים
דבר ראשון תודה על התשובה המפורטת שלך, ממש מיוחד!!!@אלף-שין אם יש לך יחידות במספר הזה של הוירטואל, ומתקשרים לוירטואל, זה עובר לנייד שלך. אם אתה עונה או שזה עובר לתא קולי - זה עולה לך יחידה לדקה (כלומר הזמן שהמשתמש נמצא בתא קולי גם עולה יחידות!)
לכאורה לא נראה כך מדברי @אהרן-שובקס פה וכך בעוד מקומות בפורום,
אבל לא הבנתי מה יעזור לך להפנות שיחות מהנייד שלך לוירטואל פלוס, הרי זה יחזור אליך חזרה דרך הוירטואל, והשיחה תעלה יחידות...
כך אוכל לזהות מספר חסוי.... וכמו זה למשל.
-
@אלף-שין אמר בשאלה | הפניה במערכת וירטואל פלוס:
לכאורה לא נראה כך מדברי @אהרן-שובקס פה וכך בעוד מקומות בפורום
ככה אני יודע מנסיון, אתה יכול לבדוק...
@אלף-שין אמר בשאלה | הפניה במערכת וירטואל פלוס:
כך אוכל לזהות מספר חסוי.... וכמו זה למשל.
הקישור ששלחת זה הסבר איך לעשות את זה במערכת IVR רגילה, אבל רק מערכות שבשרת הישן מזהות, וכבר מזמן שהם לא מחלקים כאלה מערכות, וכמעט כל הישנות נחסמו כבר בועדה...
בתקווה שהוירטואל שלך אכן מזהה חסויים (יש כאלו שלא), אז אתה צריך לעשות הפניה בתפוס לוירטואל, וכאשר מתקשרים מחסוי - לדחות את השיחה, והיא תחזור שוב עם המספר האמיתי, ואז תדחה שוב, וכך יהיה לך את המספר. אם תענה כשהשיחה תחזור עם המספר האמיתי זה יהיה בעלות יחידות, כנ"ל אם לא תענה והוא ישאיר הודעה... (הבעיה הזו לא שייכת במערכת IVR, אבל כמו שאמרתי כבר אין כמעט להשיג מערכת שמזהה) -
@צדיק-תמים
נכון, עובד!!!!התקשרתי מחסוי אחד בלי יחידות בכלל
עבר לתא קולי, השארתי הודעה, ואז קבלתי מייל עם הקלטה של ההודעה,
עם זיהוי המספר!!ללא יחידות כלל!!
זאת אומרת שגם מי שיעבור לתא קולי זה לא עולה יחידות, ולא כמו שכתבת, הלא כן?בתקווה שהוירטואל שלך אכן מזהה חסויים (יש כאלו שלא), אז אתה צריך לעשות הפניה בתפוס לוירטואל, וכאשר מתקשרים מחסוי - לדחות את השיחה, והיא תחזור שוב עם המספר האמיתי, ואז תדחה שוב, וכך יהיה לך את המספר. אם תענה כשהשיחה תחזור עם המספר האמיתי זה יהיה בעלות יחידות, כנ"ל אם לא תענה והוא ישאיר הודעה... (הבעיה הזו לא שייכת במערכת IVR, אבל כמו שאמרתי כבר אין כמעט להשיג מערכת שמזהה)
-
@צדיק-תמים
לסיכום הפוסט יאמר:
מי שרוצה לזהות מספר חסוי בחינם,
וברשותו מערכת וירטואל פלוס בלי יחידות,
יעשה הפניה למערכת הוירטואל
ואז כשהחסוי ישאיר הודעה בתא קולי ישמע מה המספר שלו.
אם יש לו יחידות יקבל שיחה נכנסת עם המספר, ולא יענה כדי שלא יעלה לו יחידות. -
ולהבנת העניין, אם השיחה עוברת לתא קולי שלך - אין סיבה שלא יעלה יחידות.
אבל אם אין יחידות ולכן השיחה עוברת לתא הקולי של המספר הוירטואלי - כמובן שזה ללא עלות, ותוכל גם לשמוע את ההודעות דרך המספר הוירטואלי ללא עלות.