בעיה | הזכרון שואף ל100% :(
-
@נום-נום אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
@שלמה-ווייס תודה על הפרוט. אין לי מושג איך לחקור את התוכנה. יש מישהו שיכול לעזור בזה?
מה שכן, הורדתי את התוכנה מהפורום כאן... אז כדאי לעדכן שם את הסכנותעם CCLINER ניסית?
-
@אהרן-שובקס כן, כבר מלא פעמים.
-
לא רוצה לקחת אחריות...
אבל נראה לי שהכי כדאי יהיה שתתקין את זה מחדש ואז תסיר עם CCLINER -
@אהרן-שובקס נחכה לראות מה אחרים אומרים, אולי באמת זה יעזור
-
אין לי מושג איך לחקור את התוכנה. יש מישהו שיכול לעזור בזה?
אני חושב שזה סיפור של הרבה זמן עם הרבה נסיונות וטעיות, נגיד שאני יודע בדיוק מה התוכנה עושה בזמן ההתקנה אז צריך לברר איתך אם קיים קובץ פלוני במיקום אלמוני וקובץ שלמוני במיקום זלמוני וכו' מה שנראה לי פחות סיכויים שיהיה למשהו זמן ושיהיה לך עצבים לבדוק אחד אחד, תנסה אולי את מה ש@אהרן-שובקס מציע, אם לא יעזור לדעתי תצטרך התקנה מחדש של ווינדוס
-
@אהרן-שובקס אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
לא רוצה לקחת אחריות...
אבל נראה לי שהכי כדאי יהיה שתתקין את זה מחדש ואז תסיר עם CCLINERמסירים ע"י REVO
וע"י REVO ניתן בדרך כלל למחוק שאריות גם אחרי ההתקנה בתנאי שיודעים את שם התוכנה -
@A0533057932 ריבו ע"פ רוב מסירה את השאריות בתיקיות הUSER DATA וAPP DATA, לא בטוח שהוא ידע למצוא את כל מה שקשור לתוכנה אבל תמיד אפשר לנסות
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
@A0533057932 ריבו ע"פ רוב מסירה את השאריות בתיקיות הUSER DATA וAPP DATA, לא בטוח שהוא ידע למצוא את כל מה שקשור לתוכנה אבל תמיד אפשר לנסות
יומני הסרה
נועדו לזה -
@משחזר-מידע אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
בפיתרון האחרון והיחיד שעזר הוא טוען שתוכנת Wise Folder Hider גרמה לבעיה הזאת, היות ויש לו תהליך נסתר ששותה את זיכרון הראם
@נום-נום מותקן לך התוכנה הזאת במחשב?אז מסתבר שזו הייתה הבעיה. המחשב תקין וחזר לעצמו.
תודה ענקית לכל המסייעים. -
התוכנה הזאת פותחה ככל הנראה ע"י חובבנים היות ומדובר בתוכנה עם קידוד פתוח שכל אחד יכול להשתתף בפיתוח והשידרוג שלו
איך הגעת למסקנה שקוד פתוח = פותח על ידי חובבנים?! מסקנה מוטעית לחלוטין
-
@צדיק-תמים א. ע"פ רוב התוכנות מעין אלו מפותחים ע"י כאלו שאך סיימו את לימודי התיכנות ומנסים את כוחם, ב. השידרוגים בתוכנה מתבצעים ע"י כל מי שחפץ ולאחמ"כ נכנסים למהדורה הבאה של התוכנה ולא בהכרח שעוברים בדיקה מדוקדקת
-
@שלמה-ווייס אני לא מכיר איך מתנהל הפרויקט הזה ספציפית, אבל ההכללה שקוד פתוח = חובבנים היא פשוט לא רצינית
ב. השידרוגים בתוכנה מתבצעים ע"י כל מי שחפץ ולאחמ"כ נכנסים למהדורה הבאה של התוכנה ולא בהכרח שעוברים בדיקה מדוקדקת
בפועל מי שמאשר את הכנסת השינויים זה מי שמורשה, אם בפרויקט הזה מתנהלים לא נכון ומאשרים מכל הבא ליד זה בעיה ספציפית שלהם
-
@צדיק-תמים אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
בפועל מי שמאשר את הכנסת השינויים זה מי שמורשה, אם בפרויקט הזה מתנהלים לא נכון ומאשרים מכל הבא ליד זה בעיה ספציפית שלהם
אכן אבל גם המורשים לא תמיד ביכולתם לבצע בדיקה מקיפה על כל הרכיבים המוכנסים בשידרוג, (זה די מצוי שנמצאים פשלות ולעיתים רחוקות אף ווירוסים בתוכנות מעין אלו)