בעיה | הזכרון שואף ל100% :(
-
@שלמה-ווייס זה בדיוק מה שלא מובן לי.
-
-
@משחזר-מידע במהלך הביצוע של המהלך שם...
נתקעתי במיון לפי גודל של הביטים, מנסה ללחוץ P וB ולא הולך.
זה מה שהוא עושה.
-
@נום-נום אולי המקלדת שלך לא על אנגלית
תנסה עם Caps Lock
לחילופין תשתמש עם PoolMonX (גירסת הGUI) -
@נום-נום לא רוצה לשגע יותר ממה שכבר שיגעו אותך אבל תעלה צילום מסך מהתוכנה הזאת כשזה ממוין לפי Working set
ProcessExplorer.zip -
@משחזר-מידע תודה, באמת לא היה על אנגלית
צילומי מסך מהתוכנה הנ"ל:@מתכנת-חובב תודה, לא משגע, הלוואי ויעזור
מצו"ב
-
@נום-נום אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
מסתבר בהכל שזה ekrn.exe
מזה?זה antivirus של eset
מסתבר בהכל שזה ekrn.exe
אבל איך הגעת לזה
אני רואה שFMfn גונב לך איזה 9GBמצב הדיסק שלך תקין (דוח הSMART) ?
-
@משחזר-מידע אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
בפיתרון האחרון והיחיד שעזר הוא טוען שתוכנת Wise Folder Hider גרמה לבעיה הזאת, היות ויש לו תהליך נסתר ששותה את זיכרון הראם
@נום-נום מותקן לך התוכנה הזאת במחשב? -
@משחזר-מידע מה זה FMfn?
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
@משחזר-מידע אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
בפיתרון האחרון והיחיד שעזר הוא טוען שתוכנת Wise Folder Hider גרמה לבעיה הזאת, היות ויש לו תהליך נסתר ששותה את זיכרון הראם
@נום-נום מותקן לך התוכנה הזאת במחשב?התקנתי והסרתי אחרי יום יומיים. למה זה ממשיך לתפוס מקום?
-
התקנתי והסרתי אחרי יום יומיים. למה זה ממשיך לתפוס מקום?
התוכנה הזאת פותחה ככל הנראה ע"י חובבנים היות ומדובר בתוכנה עם קידוד פתוח שכל אחד יכול להשתתף בפיתוח והשידרוג שלו, התהליך הנסתר הזה הוא ככל הנראה משהו שגוי בתוכנה ולא בטוח שהUNINSTALLER של התוכנה אכן מטפל בהסרה של כל הרכיבים הנלווים לתוכנה, יתכן שרק התקנה מחדש של מערכת ההפעלה תפתור את הבעיה או שמשהו יתנדב לחקור את תהליך ההתקנה של התוכנה (ע"י תוכנה לבניית גירסא ניידת לדוגמא שתקליט את כל התהליך) וכך נדע מאיפה להסיר את כל השאריות,
היות ואתה טוען שזה באמת היה מותקן אצלך וכבר מצאנו שזה הגורם לבעיה אז ככל הנראה זה באמת הכיוון, אז התודה לבורא עולם ששלח לנו את שליחו הטוב (@משחזר-מידע) שבזכותו מצאנו את הכיוון לפתרון הבעיה בעז"ה
-
@שלמה-ווייס תודה על הפרוט. אין לי מושג איך לחקור את התוכנה. יש מישהו שיכול לעזור בזה?
מה שכן, הורדתי את התוכנה מהפורום כאן... אז כדאי לעדכן שם את הסכנות -
@שלמה-ווייס תודה על הפרוט. אין לי מושג איך לחקור את התוכנה. יש מישהו שיכול לעזור בזה?
מה שכן, הורדתי את התוכנה מהפורום כאן... אז כדאי לעדכן שם את הסכנותעם CCLINER ניסית?
-
@אהרן-שובקס כן, כבר מלא פעמים.
-
לא רוצה לקחת אחריות...
אבל נראה לי שהכי כדאי יהיה שתתקין את זה מחדש ואז תסיר עם CCLINER -
@אהרן-שובקס נחכה לראות מה אחרים אומרים, אולי באמת זה יעזור
-
אין לי מושג איך לחקור את התוכנה. יש מישהו שיכול לעזור בזה?
אני חושב שזה סיפור של הרבה זמן עם הרבה נסיונות וטעיות, נגיד שאני יודע בדיוק מה התוכנה עושה בזמן ההתקנה אז צריך לברר איתך אם קיים קובץ פלוני במיקום אלמוני וקובץ שלמוני במיקום זלמוני וכו' מה שנראה לי פחות סיכויים שיהיה למשהו זמן ושיהיה לך עצבים לבדוק אחד אחד, תנסה אולי את מה ש@אהרן-שובקס מציע, אם לא יעזור לדעתי תצטרך התקנה מחדש של ווינדוס
-
@אהרן-שובקס אמר בבעיה | הזכרון שואף ל100% :
לא רוצה לקחת אחריות...
אבל נראה לי שהכי כדאי יהיה שתתקין את זה מחדש ואז תסיר עם CCLINERמסירים ע"י REVO
וע"י REVO ניתן בדרך כלל למחוק שאריות גם אחרי ההתקנה בתנאי שיודעים את שם התוכנה -
@A0533057932 ריבו ע"פ רוב מסירה את השאריות בתיקיות הUSER DATA וAPP DATA, לא בטוח שהוא ידע למצוא את כל מה שקשור לתוכנה אבל תמיד אפשר לנסות