הצעת ייעול | משתמש לא פעיל
-
@צדיק-תמים אבל עדיין אני חושב, שיש צורך בתגית מסוימת, שתורה לשאר המשתמשים, מה מצב המשתמש (בצורה מכבדת כמו שהצעתי).
-
- אם אתה מדבר על לחיצה על התמונה איפה שרואים מוניטין וכמות פוסטים, ובאופן כמו שאתה מתאר, אכן מסכים איתך.
- לי באופן אישי לא ירתיע אותי סילוק מהפורום, ולא שאפתח ניק חדש (כמו שקרו מקרים).
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בהצעת ייעול | משתמש לא פעיל:
ולא שאפתח ניק חדש (כמו שקרו מקרים).
לזה לא עוזר גם ה"מורחק"! (ואם כן עוזר- יעזור גם כאן).
-
נכון, ומי שעשה את זה כנראה שאח"כ הוא התחיל להבין איך מתנהגים...
תכל'ס זה גם עושה רושם ש"יש פה מי שדואג שיהיה מסודר", וגם אם לצערינו זה בא על חשבון...
דיון דומה היה לגבי הדיסלייק אם להכניס או לא. בפועל, אי אפשר לנהל פורום ציבורי אם נתחשב ברגשות של כל אחד, כשבד"כ זה קורה כשאנשים לא מבינים שזה בעקבות הנהגת "שכר ועונש" בעקבות הדיבורים שלהם... -
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בהצעת ייעול | משתמש לא פעיל:
משתמש לא פעיל - בלאו הכי בתוך הפרופיל ניתן לראות מתי היה החיבור האחרון,
לא מדויק, יש אפשרות להתחבר ולשוטט בפורום במצב מוסתר, וההתחברות האחרונה שמופיעה בפרופיל, לא יהיה קשר בינה לבין המציאות.
(נתקלתי בזה ממש הרגע, מישהו כתב פוסט לפני 3 שעות, ובפרופיל רשום שהתחבר לאחרונה לפני 12 ימים...) -
@הרב-יעקב-ישראל אמר בהצעת ייעול | משתמש לא פעיל:
(נתקלתי בזה ממש הרגע, מישהו כתב פוסט לפני 3 שעות, ובפרופיל רשום שהתחבר לאחרונה לפני 12 ימים...)
אז זה תקלה...
כי גם במצב מוסתר ברגע שכותבים פוסט (לא בצ'אט) התאריך האחרון מתעדכן לזמן כתיבת הפוסט
דוגמה - אצלי כתוב:
וברגע ששלחתי את הפוסט הזה ורעננתי את דף הפרופיל:
-
@צדיק-תמים לא יודע, אבל בדקתי עכשיו שוב, וזה עדיין ככה (תסתכל בפרופיל של @חזק-ונתחזק ובפוסטים אחרונים שלו...).