עזרה | אחרי צריבת קושחה של c2 הפלאפון מהבהב!!
-
צרבתי רק שפה ב ווינxp ואני לא מצליח להפעיל את הפלאפון!! הוא נדלק ואז פתאום מתחיל להבהב!!
מה עושים??? -
@ephraum-tzvi לא קשור לקצר, מדובר בחצי צריבה והמכשיר לא יודע איך להמשיך את ההפעלה, צריך לצרוב במצב מת את כל הקבצים מה שיגרום למחיקת כל החומר, דא עקא שזה בלתי אפשרי (כמעט) לצרוב על מכונה וירטואלית במצב מת כי עד שמגדירים שהמכשיר יתחבר למכונה הוא כבר נכנס למצב טעינה, רק אם תצליח לתפוס אותו מיד ולהגדיר שהוא תמיד יתחבר למכונה זה יהיה אפשרי, אבל לדעתי תנסה פשוט עם מחשב עם ווינדוס 7 או ווינדוס 10 גירסא ישנה, בהצלחה
-
@ephraum-tzvi לכאורה קצר
-
@ephraum-tzvi הבנתי שיש רכיב שעולה 100 שח זה רק להחליף אותו
אני לא יודע מה השם שלו עוד -
@לומדעס אמר בעזרה | אחרי צריבת קושחה של c2 הפלאפון מהבהב!!:
הבנתי שיש רכיב שעולה 100 שח זה רק להחליף אותו
אני לא יודע מה השם שלו עודמה, יש שם את הקצר? אין דרך אחרת???
-
-
@ephraum-tzvi לא מה שאני מכיר נחכה למומחים
-
@ephraum-tzvi אמר בעזרה | אחרי צריבת קושחה של c2 הפלאפון מהבהב!!:
@לומדעס אמר בעזרה | אחרי צריבת קושחה של c2 הפלאפון מהבהב!!:
לכאורה קצר
וממה זה נגרם? מהצריבה??
כנראה
-
@לומדעס בעיקרון זה פלאפון של חבר שביקש ממני שאנסה להוסיף לו עברית כי אין לו..עד עכשיו הסתבכתי ובסוף הצלחתי בווינדוס xp ואחרי הצריבה המחשב פתאום עשה מלא צפצופים (חשבתי שזה משהו קטן ולא קשור לצריבה) ואז הפלאפון הבהב בלבן ולא נדלק שוב, כל פעם שמנסים להדליק זה מראה NOKIA ומתחיל להבהב כמה היבהובים...
מקווה שהבעיה תיפתר.. -
-
@איש-ימיני הפלאפון לא יכול להתחבר למחשב, הוא כל שניה נכבה והמחשב לא מזהה, הוא מזהה רק לרגע
כנראה כמו ש @לומדעס אמר, זה קצר... -
@ephraum-tzvi לא קשור לקצר, מדובר בחצי צריבה והמכשיר לא יודע איך להמשיך את ההפעלה, צריך לצרוב במצב מת את כל הקבצים מה שיגרום למחיקת כל החומר, דא עקא שזה בלתי אפשרי (כמעט) לצרוב על מכונה וירטואלית במצב מת כי עד שמגדירים שהמכשיר יתחבר למכונה הוא כבר נכנס למצב טעינה, רק אם תצליח לתפוס אותו מיד ולהגדיר שהוא תמיד יתחבר למכונה זה יהיה אפשרי, אבל לדעתי תנסה פשוט עם מחשב עם ווינדוס 7 או ווינדוס 10 גירסא ישנה, בהצלחה
-
-
-