בקשה | יצירת יישום תמונה (ברכת אשר יצר)
-
האם אפשרי ליצור יישום לפלאפונים של נוקיה, שבפתיחתו קיים רק תמונה (המטרה: תמונה של טקסט של אשר יצר).
היתרון בזה שאני יכול להגדיר א היישום באחד ממקשי הקיצורים, לגישה מיידית.(יש יישום של פנס, שהרקע הוא רק לבן, אבל שם זה לא מופעל ע"י תמונה שהיא לבנה רק הגדרה מסויימת שהמסך הוא לבן.)
-
@הרב-יעקב-ישראל אמר בבקשה | יצירת יישום תמונה (ברכת אשר יצר):
@בעלזא אני לא יודע איך, אבל נראה לי שעדיף לשים ישירות את הישום של תפילון, שם יש הכל, (אשר יצר ברכת המזון וכל התפילות).
תודה רבה.
בכל אופן אשמח לדעת באם אפשרי לעשות כמו שביקשתי.
כמובן בתפילון צריך לדפדף ולחפש, ואת זה יש לי כבר בהערות - אם אותו דיפדוף וחיפוש. -
@בעלזא בגדול תפתח את הישום פנס באמצאות וינראר תחפש איפה נמצא שם התמונה הלבנה תשנה את התמונה שיש לך לאשר יצר לאותו פורמט ואותו גודל ואותו שם של התמונה הלבנה ותכניס אותו לאותו מקום ותסגור בחזרה
אם אתה מתקשה תעלה לפה את הנ"ל (תמונה של אשר יצר פלוס הישום של הפנס) -
הכנתי את זה אם מישהו יכול לבדוק שזה עובד כי אין לי כרגע איך לבדוק
ישומים.jar
זה מבוסס על זה
ישומים (1).jar
וזה עדיין עובד כמו הישום הזה אבל במקום לראות את התמונה הזאת מבחוץ
תראו את זאת
-
@מוטי-זהב אמר בבקשה | יצירת יישום תמונה (ברכת אשר יצר):
@בעלזא בגדול תפתח את הישום פנס באמצאות וינראר תחפש איפה נמצא שם התמונה הלבנה תשנה את התמונה שיש לך לאשר יצר לאותו פורמט ואותו גודל ואותו שם של התמונה הלבנה ותכניס אותו לאותו מקום ותסגור בחזרה
אם אתה מתקשה תעלה לפה את הנ"ל (תמונה של אשר יצר פלוס הישום של הפנס)אכן ראיתי שטעיתי למעלה (עכשיו תיקנתי),
[(יש יישום של פנס, שהרקע הוא רק לבן, אבל שם זה לא מופעל ע"י תמונה שהיא לבנה רק הגדרה מסויימת שהמסך הוא לבן.)]
ביישום של פנס זה לא תמונה לבנה, רק הגדרה שהמסך יהיה ריק. -
@מוטי-זהב אמר בבקשה | יצירת יישום תמונה (ברכת אשר יצר):
הכנתי את זה אם מישהו יכול לבדוק שזה עובד כי אין לי כרגע איך לבדוק
ישומים.jar
זה מבוסס על זה
ישומים (1).jar
וזה עדיין עובד כמו הישום הזה אבל במקום לראות את התמונה הזאת מבחוץ
תראו את זאת
תודה רבה.
-
לסיכום עשיתי ישום שנקרא "ישומים אשר יצר" שזה הישום המוכר הזה
אבל עם התמונה הזאת
וזהו הישום הסופי
ישומים אשר יצר.jar -
-
-
זה מה שאני הכנתי (עבור נוקיה 208), כפי מה שאמרת למעלה.
ברכת אשר יצר.jar