המלצה | המלצות לפלאפון כשר /תומך
-
הלך לי הC2, ובגלל שזה בעיה של כניסת מים לא שווה לי לתקן אותו.
אני צריכה נייד חדש, שחשוב לי שיהיו בו כמה דברים (ע"פ סדרי העדיפויות):
א. קליטה. (גרה בביתר...) (נכון שלאף פלאפון אין קליטה, אבל לבעלי יש נייד (כשר אורגינל) ויש לו יותר קליטה ממה שהיה בC2, אבל הוא סתם ככה לא מרוצה מהמכשיר)
ב. ממשק נוח ונעים. (דחפו לי את הSAFE 20, באמת הקליטה שלו מעט יותר טובה, אבל נראות שא"א להתרגל אליה...)
ג. חזק. (קצת יותר מהC2 שכל טיפת מים חודרת אליו עמוק)אשמח לשמוע המלצות, וכן לשאול:
- הנוקיה החדשה, האם היא מומלצת? הן מבחינת חוזק והן מבחינת קליטה?
- יצאו עכשיו כמה פלאפונים דור4, אמרו לי שזה לא יעיל לכשרים כי אין אנטנות לזה, ואין הבדל בין דור 4 לדור3. האם זה נכון ולא כדאי להשקיע על דור 4?
- ESCOLLS 4*4 החדש יצא ממש עכשיו, איך הוא? האם מישהו רכש אותו ויכול להמליץ?
אציין, כי התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח.
תודה מראש -
@חנהלה אמר בהמלצה | המלצות לפלאפון כשר /תומך:
יצאו עכשיו כמה פלאפונים דור4, אמרו לי שזה לא יעיל לכשרים כי אין אנטנות לזה, ואין הבדל בין דור 4 לדור3. האם זה נכון ולא כדאי להשקיע על דור 4?
כרגע בסים כשר אין משמעות לדור 4. אבל עוד כמה שנים אמורים לבטל את דור 2-3, ואז יהיה לזה משמעות כי הוועדה תצטרך לפתוח את האופציה של דור 4.
-
@חנהלה אמר בהמלצה | המלצות לפלאפון כשר /תומך:
הנוקיה החדשה, האם היא מומלצת? הן מבחינת חוזק והן מבחינת קליטה?
אם את מדברת על 215 ו225 (ההבדל היחיד בניהם זה המצלמה )מבחינת חוזק באמת אין לי אותו הרבה זמן (אולי 5 חודשים) אבל אמרו פה פעם שזה מאוד חזק וגם שורד נפילות ''לדלי מים'' ואני חושב שזה מאוד יכול להיות
מבחינת קליטה אני יכול לומר שיש לזה קליטה מצוינת ++מה שכן :יש לו כמה באגים למשל בשיחה נכנסת השם של המתקשר די קטן (הבנתי שיש גרסאות שתיקנו את זה )
2.גם במצב ללא נעילה לפתוח את הפלא (רק אם סגרת במקש ניתוק )צריך להקיש סולמית
בקיצור לא משהו רציני אלא סתם דברים קטנים
3.באוזניות גם במצב של שמע אחי נמוך לי זה שבר את האוזן (רק אם האוזניות מחוברות בחוט בבלוטוס זה בסדר גמור )
זה דעתי אחרי הכול אני ממליץ בחום עלו
אתם מוזמנים לחלוק ,לתקן ,לקלל לצעוק, להרביץ וכו'... -
@תורה-צוה-לנו-משה
אני ברמי לוי ורוב הזמן יש לי 4 קוים של קליטה -
@צדיק-תמים אצלי זה פתוח לדור 4 זה כשר הרמטי
-
יש לך את ה-Q5 שזה פצצה של קליטה