בירור | העברת גיבוי ווצאפ למכשיר חדש
-
איך אני מעביר את הווצאפ?
גיבתי המכשיר הקודם לדרייב
ואז אני נכנס לוצאפ וזה מאמת ונכנס ישר.. לא מבקש לשחזר. מה עושים?
ניסיתי להעתיק את הנתונים של האפליקציה מתיקיית ווצאפ אך לא עבד.
תודה למי שיעזור?! -
@זונדל-גרנד אמר בבירור | העברת גיבוי ווצאפ למכשיר חדש:
איך אני מעביר את הווצאפ?
תודה למי שיעזור?!לגבי הגיבוי בדרייב שים לב באיזה חשבון מייל גיבת ואח"כ הכנסת אותו למכשיר החדש
יש לך גם דרך ידנית
חוץ מזה אני מתקין את הוואטספ ואז מעתיק את התיקיה עם הקובץ של הגיבוי ואז אני שם את הטל' שלי בוואטספ והוא מוצא את השחזוררק אל תשכח להסיר ולהתקין את האפליקציה של הוואטספ או ניקוי מטמון
(השם של התיקיה של הגיבוי היא Databases תעתיק אותה עם הקובץ האחרון שנמצא שם מהמכשיר החשן לחדש והוואטספ אמור למצוא את הגיבוי)
-
@זונדל-גרנד תנסה להיכנס מהמכשיר החדש וזה יעשה א זה אוטומט
-
@יצחק-מזרחי בטוח למה זה לא עושה כלום..
@ברמן אמר בבירור | העברת גיבוי ווצאפ למכשיר חדש:
איך אני מעביר את הווצאפ?
תודה למי שיעזור?!לגבי הגיבוי בדרייב שים לב באיזה חשבון מייל גיבת ואח"כ הכנסת אותו למכשיר החדש
יש לך גם דרך ידנית
חוץ מזה אני מתקין את הוואטספ ואז מעתיק את התיקיה עם הקובץ של הגיבוי ואז אני שם את הטל' שלי בוואטספ והוא מוצא את השחזוררק אל תשכח להסיר ולהתקין את האפליקציה של הוואטספ או ניקוי מטמון
(השם של התיקיה של הגיבוי היא Databases תעתיק אותה עם הקובץ האחרון שנמצא שם מהמכשיר החשן לחדש והוואטספ אמור למצוא את הגיבוי)
איך עושים ידנית?
-
אני מתקין את הוואטספ ואז מעתיק את התיקיה עם הקובץ של הגיבוי ואז אני שם את הטל' שלי בוואטספ והוא מוצא את השחזור
אני מתקין את הוואטספ ואז מעתיק את התיקיה עם הקובץ של הגיבוי ואז אני שם את הטל' שלי בוואטספ והוא מוצא את השחזור
השם של התיקיה של הגיבוי היא Databases תעתיק אותה עם הקובץ האחרון שנמצא שם מהמכשיר החשן לחדש והוואטספ אמור למצוא את הגיבוי
-
@זונדל-גרנד
אולי זה יעזור לך (גם אני נתקלתי בבעיה זו לא מזמן אז החלטתי לעשות מדריך ע"כ.)