בקשת מידע | עזרה תוכנה לשיחזור קבצים ממחשב
-
@אקספליארמוס השאלה שלך לא ברורה
כמדומה שהתשובה לשאלתך היא שלא לשחזר על הכונן שנמחק. כלומר, התוכנה מחפשת את הקבצים המחוקים וכותבת אותם מחדש - להגדיר שתכתוב על כונן אחר ולא על הכונן המחוק שאתה משחזר. -
@106 אני יגיד לך מה אני צריך לעשות מחקתי איזה קובץ ווארד לפני כמה ימים ואני צריך לשחזר אותו השאילה שלי היא כזאת אם אני עושה כמו שמופיע במדריך האם זה יכול להזיק לי לכונן או לכל דבר אחר במחשב ומהי ההמלצה שכתבו שם בקישור שהעליתי.
-
@אקספליארמוס אני לא מכיר את התוכנה שציינת אליה.
שחזור לא אמור לפגוע כלל בכונן או במחשב, מלבד מה שציינתי - שהוא עלול לדרוס את הקבצים המחוקים אם אתה משחזר על אותו כונן.
אם הנושא הוא רק שחזור קובץ וורד בודד - כמעט אין חשש לשחזר על אותו כונן, ובכל זאת מהיות טוב מומלץ לשחזר על כונן אחר. -
@אקספליארמוס הקבצים המחוקים ניתנים לשחזור כל עוד לא נכתב עליהם חומר חדש. ברגע שכתב חומר על המחיקה ['לדרוס'] - כבר אי אפשר לשחזר את מה שנמחק.
-
@אקספליארמוס אם שחזרת על אותו כונן (לדוגמא, נמחק קובץ בכונן C ושחזרת והתוכנת שחזור כתבה את הקובץ המשוחזר בכונן C) - הפחתת את הסיכויים לשחזר בפעם השניה. [כמה סיכויים הפחתת? - תלוי בגודל השחזור ובגודל הדיסק].
-
@אקספליארמוס אמר בבקשת מידע | עזרה תוכנה לשיחזור קבצים ממחשב:
ועוד משהו אני לא מוצא משום מה את קובץ הווארד הזה
עם התוכנה שציינתי לך יש אפשרות לחפש רק בתיקיה מסויימת, כך שתוכל לחפש רק בתיקיה שהיה בה הקובץ.
-
@אקספליארמוס אמר בבקשת מידע | עזרה תוכנה לשיחזור קבצים ממחשב:
אלא שנאמר שם שיכול להיות שהכונן נפגע או משהו כזה .
כמה נקודות
אם הקובץ המחוק נמצא בכונן שבו מותקן המערכת הפעלה- המשך עבודה עם המחשב המדובר מוריד את הסיכויים
- התקנת תוכנה שחזור הוא כתיבה של חומר חדש ולכן הסיכויים יכולים לרדת
- אם הקובץ המחוק נמצא בכונן דיגיטלי [SSD/NVMe] וTRIM מופעל, הסיכויים יורדים כל רגע שהכונן מחובר לחשמל
-
@106 אמר בבקשת מידע | עזרה תוכנה לשיחזור קבצים ממחשב:
הקבצים המחוקים ניתנים לשחזור כל עוד לא נכתב עליהם חומר חדש
לא מדוייק
-
@106 אמר בבקשת מידע | עזרה תוכנה לשיחזור קבצים ממחשב:
אם הנושא הוא רק שחזור קובץ וורד בודד - כמעט אין חשש לשחזר על אותו כונן
המלצה לא אתית בעליל
-
@משחזר-מידע אמר בבקשת מידע | עזרה תוכנה לשיחזור קבצים ממחשב:
המלצה
זו לא המלצה אלא תיאור מצב
ההמלצה היא:@106 אמר בבקשת מידע | עזרה תוכנה לשיחזור קבצים ממחשב:
ובכל זאת מהיות טוב מומלץ לשחזר על כונן אחר.
-