שאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות
-
שלום וברכה!
החלפתי לאחרונה לווינדוס 11!
שמתם לב - שאין אפשרות לגרור קבצים דרך שורת המשימות, אלא רק אם 2 החלונות פתוחים? וכן, שאין אפשרות להעביר קובץ מאיפשהו לשלולחן העבודה ע"י גרירה לפינה ליד לוח ההודעות אלא רק אם החלון פתוח על חלק מהמחשב, ורואים את שולחן העבודה - אז אפשר לגרור, אבל לא דרך שורת המשימות! האם יש פיתרון לזה? -
שלום וברכה!
שמתם לב - שאין אפשרות לגרור קבצים דרך שורת המשימות, אלא רק אם 2 החלונות פתוחים? וכן, שאין אפשרות להעביר קובץ מאיפשהו לשלולחן העבודה ע"י גרירה לפינה ליד לוח ההודעות אלא רק אם החלון פתוח על חלק מהמחשב, ורואים את שולחן העבודה - אז אפשר לגרור, אבל לא דרך שורת המשימות! האם יש פיתרון לזה?@משה-לייב-פלטניק חלק או הכל כבר נפתר בבטא
תחכה בסבלנות לעדכון הבא לווינדוס 11 לקהל הרחב שיוציא את התיקון החוצה -
@משה-לייב-פלטניק חלק או הכל כבר נפתר בבטא
תחכה בסבלנות לעדכון הבא לווינדוס 11 לקהל הרחב שיוציא את התיקון החוצה@A0533057932 לא נפתר כלום
אני בבטא מעודכן -
@A0533057932 לא נפתר כלום
אני בבטא מעודכן@איש-פשוט-מאוד אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
אני בבטא מעודכןבDEV כבר תוקן מזמן
למיטב זכרוני -
@איש-פשוט-מאוד אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
אני בבטא מעודכןבDEV כבר תוקן מזמן
למיטב זכרוני@A0533057932 אתמול התקנתי את העדכון האחרון
וגם אני בDEV
ואי אפשר לגרור -
@A0533057932 אתמול התקנתי את העדכון האחרון
וגם אני בDEV
ואי אפשר לגרור@איש-פשוט-מאוד אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
@A0533057932 אתמול התקנתי את העדכון האחרון
וגם אני בDEV
ואי אפשר לגרורבדקתי
אתה צודק
אבדוק את התיעוד האם הסירו את זה
או שתיקנו רק חלק -
שלום וברכה!
שמתם לב - שאין אפשרות לגרור קבצים דרך שורת המשימות, אלא רק אם 2 החלונות פתוחים? וכן, שאין אפשרות להעביר קובץ מאיפשהו לשלולחן העבודה ע"י גרירה לפינה ליד לוח ההודעות אלא רק אם החלון פתוח על חלק מהמחשב, ורואים את שולחן העבודה - אז אפשר לגרור, אבל לא דרך שורת המשימות! האם יש פיתרון לזה? -
@מישהו12 כתבו לך שם שזה לא עובד
-
@מישהו12 כתבו לך שם שזה לא עובד
-
@איש-פשוט-מאוד תנסה, אני כרגע לא על המחשב השלי.
א. עבד לי בעבר.
ב. התוכנה ממשיכה להיות מפותחת, גם אם היה באג באחת הגרסאות, זה לא אומר שזה נשאאר ככה.@מישהו12 הורדתי, ולא נפתח כלום, גם לא כמנהל.
אבל אני שם לב שהוא לא נותן לי למחוק את הקובץ, כי הוא בפעולה, אז אולי זה כן עובד... -
@מישהו12 הורדתי, ולא נפתח כלום, גם לא כמנהל.
אבל אני שם לב שהוא לא נותן לי למחוק את הקובץ, כי הוא בפעולה, אז אולי זה כן עובד...@איש-פשוט-מאוד אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
אז אולי זה כן עובד...
תבדוק אם אתה מצליח לגרור
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
אז אולי זה כן עובד...
תבדוק אם אתה מצליח לגרור
@מישהו12 עובד מצוין
(פשוט לא היה לי כוח לאתחל עכשיו, ולכן לא בדקתי, אבל פתאום בדקתי וראיתי שזה עובד גם בלי אתחול!) -
@מישהו12 עובד מצוין
(פשוט לא היה לי כוח לאתחל עכשיו, ולכן לא בדקתי, אבל פתאום בדקתי וראיתי שזה עובד גם בלי אתחול!) -
תחכה בסבלנות לעדכון הבא לווינדוס 11 לקהל הרחב שיוציא את התיקון החוצה@A0533057932 אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
מה זה בטא?
@A0533057932 אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
תחכה בסבלנות לעדכון הבא לווינדוס 11 לקהל הרחב שיוציא את התיקון החוצה
איך אני יקבל את העדכון?
-
@מישהו12 אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
@משה-לייב-פלטניק
https://forum.techno-tech.ovh/topic/1022/תיקון-drog-drop-בוינ11לא בדיוק הבנתי מה אני צריך לעשות בקישור הזה!
-
@מישהו12 אמר בשאלה | גרירה בווינדוס 11 דרך שורת המשימות:
@משה-לייב-פלטניק
https://forum.techno-tech.ovh/topic/1022/תיקון-drog-drop-בוינ11לא בדיוק הבנתי מה אני צריך לעשות בקישור הזה!
-
@משה-לייב-פלטניק לא הבנתי מה לא הבנת
@מישהו12 השיחה שמה מאוד אם מילים יותר מידי מקצועיות אני לא מבין בזה.
-
@משה-לייב-פלטניק מאוד פשוט
תפעיל את זה -
ר רפאל vnkl התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות