פירוט כמות דקות לכל החברות, התורה חסה על ממונם של ישראל
-
@ברוך2 אמר בפירוט כמות דקות לכל החברות, התורה חסה על ממונם של ישראל:
@להבין-ולהשכיל רמי לוי עובדים על קו שאמור לצאת לאור בימים הקרובים לשמיעה אוטומטית של הכמות שנשאר
הגיע הזמן!
-
בשורה משמעותית לבעלי הקווים הכשרים מטעם משרד התקשורת; שר התקשורת אישר את המלצת הדרג המקצועי במשרדו - הוזלה של עשרות עד מאות שקלים לקו טלפון
-
למישהו יש מידע על דקות ב-X2one הם לא עונים לי אף פעם
תודה רבה -
@עזריאל החסרון היחיד בפרטנר הוא שאם אתה עובר את יתרת הדקות (5.000) אתה משלם עבור כל דקה ולא נפתח לך אוטומטי חבילה נוספת, יש אפשרות לעבור בלי תשלום מעבר בין חבילות לחבילה של 9000 דקות ב39 ש"ח,אבל לי זה לא משתלם! כעת אני במסלול של 2 קווים ב 50 אם אני עובד למסלול ההוא אז על שני קווים אני משלם 78 ואם מניידים קו אחד אז השני אוטומטי מפסיד את המבצע וקופץ ל 29
-
@jack אמר בפירוט כמות דקות לכל החברות, התורה חסה על ממונם של ישראל:
תנסה להקיש ככה:*1010 ואחר כך
1 ו 3 ו3 ו3@עזריאל אמר בפירוט כמות דקות לכל החברות, התורה חסה על ממונם של ישראל:
זה לא עובד לי
גם לי זה לא עובד !!!!
-
@jack אמר בפירוט כמות דקות לכל החברות, התורה חסה על ממונם של ישראל:
ככל שיותר אנשים יעסיקו את נציגי שירות הלקוחות ב"כמה דקות נשארו לי" ככה מהר יותר יתקנו את התקלה
הלוואי ... אמן !!! לא רוצה לייאש אף אחד כאן ... אבל לא בטוח שיש להם את האפשרויות לטפל בזה עם כל העומס המטורף בימים אלו .... אבל להמשיך להתפלל ולקוות זה וודאי טוב ... תמיד טוב !!! וגם הכי מומלץ !!!!
-
עדכון; לידיעת כל הפרטנרים...
לעת עתה חברת פרטנר לא יישמה את הוראת משרד התקשורת ובסיום החבילה לא מתעדכן אוטומטי חבילה נוספת. אבל יש אפשרות להתקשר ולקבל חבילה של 5.000 דקות נוספות בסכום של 12.9, יותר זול מהחבילה עצמה שיש בד"כ (אני למשל במסלול הקלאסי של 2 קווים ב50 שח ולכל קו יש 5.000 דקות).
בהצלחה. -
@dudu אמר בפירוט כמות דקות לכל החברות, התורה חסה על ממונם של ישראל:
@מוגן יש למישהוא מושג מה קורה בחברת X2one בחריגה מ 2500 דקות?
ששאלתי אותם על זה לפני כמה חודשים הם אמרו שכל מה שקורה זה שאתה מפר הסכמים חוץ מזה כלום (לא לוקח אחריות יכול להיות שהשתנה מאז כיוון שעבר כמעט חצי שנה)
-
@עזריאל אמר בפירוט כמות דקות לכל החברות, התורה חסה על ממונם של ישראל:
@dudu אמר בפירוט כמות דקות לכל החברות, התורה חסה על ממונם של ישראל:
@מוגן יש למישהוא מושג מה קורה בחברת X2one בחריגה מ 2500 דקות?
ששאלתי אותם על זה לפני כמה חודשים הם אמרו שכל מה שקורה זה שאתה מפר הסכמים חוץ מזה כלום (לא לוקח אחריות יכול להיות שהשתנה מאז כיוון שעבר כמעט חצי שנה)
תכל'ס חברה מוזרה.... לא הייתי ממליץ לעבור את ה2500 דקות, ואין כמובן שירות לקוחות לשאלות וכדומה....