הצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין
-
@Ykingsmart לא, כתבתי שאני רוצה לעלות תוכנות אופליין, וע"ז הוא הגיב לי.
בברכה -
@Ykingsmart איך שאני הבנתי, הוא התכוון לעלות לפורום - בתור שרת שיחזיק את זה גם, ולא רק קישורים להעלאות שלו למג'יקוד וכדו'.
עריכה: תוך כדי כתיבת הפוסט, @דוד-התותח הסכים שזו כוונתו, אולם השארתי אותו בכל זאת, כי יותר מובן בפוסט שלי מה הוא התכוין... -
@דוד-התותח למה שלא תפתח כמה חשבונות מייל ותשתמש בדרייב שלהם?
-
@האדם-החושב סיוט. כל קישור יחסם כאן בנטפרי וצריך כוכביות וכו.
-
@Ykingsmart עדיף מכלום , לא?
-
@האדם-החושב כשמדובר בפורום שמרביתו עם נטפרי חושבני שזה לא שווה את ההשקעה... בסך הכל למי שאין סינון יש עוד דרכים להשיג דברים, אלו שבפורום זה המקור שלהם תכלס.
-
@Ykingsmart אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
@האדם-החושב כשמדובר בפורום שמרביתו עם נטפרי חושבני שזה לא שווה את ההשקעה... בסך הכל למי שאין סינון יש עוד דרכים להשיג דברים, אלו שבפורום זה המקור שלהם תכלס.
לא הבנתי מה הבעיה, הרי לא מדובר בתוכנות שיש לנטפרי בעיה איתם, אז ישלחו בקשה ל"בדיקת קישור" על כל קישור, (לא אדם אחד, אלא משתמשים שירצו את התוכנות), והקישור יפתח לכולם.
-
סיוט. כל קישור יחסם כאן בנטפרי וצריך כוכביות וכו.
מה הבעיה לשים כוכביות
-
@הרב-יעקב-ישראל יש צדק מסוים בדבריך.. עכשיו נשאר רק לממש
-
@הברסלברי אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
מה הבעיה לשים כוכביות
זה מאד מסורבל, לטעמי הרבה יותר נוח, פעם אחת לפתוח את זה בנטפרי וזהו, במקום להסתבך כל פעם, למחוק כוכביות, ולחבר חלקי קישורים...
-
@הרב-יעקב-ישראל אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
זה מאד מסורבל, לטעמי הרבה יותר נוח, פעם אחת לפתוח את זה בנטפרי וזהו, במקום להסתבך כל פעם, למחוק כוכביות, ולחבר חלקי קישורים...
אבל לא כל אחד יבזבז נקודות על זה
-
@הברסלברי
@הרב-יעקב-ישראל אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:לא אדם אחד, אלא משתמשים שירצו את התוכנות
נכון, זה לא עבודה לאדם אחד, ולא ליום אחד..., אבל בפורום כמו שלנו, כל אחד יישלח קישור אחד שהוא צריך, ובסוף הכל ייפתח.
-
לא הבנתי מה הבעיה, הרי לא מדובר בתוכנות שיש לנטפרי בעיה איתם, אז ישלחו בקשה ל"בדיקת קישור" על כל קישור, (לא אדם אחד, אלא משתמשים שירצו את התוכנות), והקישור יפתח לכולם.
צריך גם לקחת בחשבון שחלק ניכר מהקישורים כבר פתוחים מבקשות בעבר
-
@דוד-התותח @צור @משהקפלן
@הרב-יעקב-ישראל אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:אני מציע, שתפתח פוסט חדש עם בקשה, לכל מי שהעלה או מכיר תוכנה אופליין בפורום, שישלח אליך את הקישור לפוסט עליו הוא מדבר, לצ'אט או למייל שלך, וכך העבודה שתישאר לך זה לערוך לנפות ולסנן, ותחסוך בצורך לחפש ולסרוק את הפורום כולו (זה עדיין הרבה עבודה אבל יותר קל).
או שאולי עדיף שבפוסט עצמו שיפתח לנושא, כל אחד יצרף בפוסט משלו קישורים לתוכנות אופליין בפורום, (כך ימנעו כפילויות, כשכל אחד ידע איזה תוכנות צוינו כבר...), ולאחמ"כ לסדר הכל כאינדקס.
-
@דוד-התותח @צור @משהקפלן
@הרב-יעקב-ישראל אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:אני מציע, שתפתח פוסט חדש עם בקשה, לכל מי שהעלה או מכיר תוכנה אופליין בפורום, שישלח אליך את הקישור לפוסט עליו הוא מדבר, לצ'אט או למייל שלך, וכך העבודה שתישאר לך זה לערוך לנפות ולסנן, ותחסוך בצורך לחפש ולסרוק את הפורום כולו (זה עדיין הרבה עבודה אבל יותר קל).
או שאולי עדיף שבפוסט עצמו שיפתח לנושא, כל אחד יצרף בפוסט משלו קישורים לתוכנות אופליין בפורום, (כך ימנעו כפילויות, כשכל אחד ידע איזה תוכנות צוינו כבר...), ולאחמ"כ לסדר הכל כאינדקס.
אתה יודע מה הבעיה? שיהיה שרשור של 400 פוסטים, ולאף אחד לא יהיה סבלנות לבדוק אם כבר הכניסו את הקישור שהוא חושב שהוא גילה בו את אמריקה.......
-
@משהקפלן אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
אתה יודע מה הבעיה? שיהיה שרשור של 400 פוסטים, ולאף אחד לא יהיה סבלנות לבדוק אם כבר הכניסו את הקישור שהוא חושב שהוא גילה בו את אמריקה.......
צודק, אבל זה ודאי עדיף מבמייל או בצ'אט שגם את האופציה לעבור על 4 פוסטים אין...,
אבל לדעתי, כל אחד שיביא קישורים, את כל הקישורים שלו, שיכניס באותו פוסט על ידי עריכה.(חוץ ממשתמשים חדשים שלא יכולים לערוך ואז באמת יהיה יותר פוסטים). -
@הרב-יעקב-ישראל נראה לי צריך פשוט לעשות בקטגוריית תוכנות, קטגוריה נפרדת, כמו שעשו לניווט וכדו', ולראות מה יילד יום, ולהשתפר תוך כדי ריצה
-
@הרב-יעקב-ישראל הכי פשוט שמישהו שיש לו זמן עודף (ולא, לי אין מהמוצר הזה לצערי) יבקש שישלחו לו לצ'אט (ולתועלת העניין רק לצ'אט) והוא יערוך את זה בפוסט
וכמו שאמרו הטוב ביותר הוא לערוך בהתחלה בקובץ וורד ולהעלות שיהיה נפח -
@צור אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
(ולתועלת העניין רק לצ'אט)
למה דוקא בצ'אט? זה יגרום לכמות כפילויות היסטרית...