בקשה | עיטורים לספר קודש
- 
@חטח, מה עם אלה? 

בסגנון הזה?
- 
@חטח, מה עם אלה? 

בסגנון הזה?@חטח, אתה צריך את זה לשימוש אישי או גם מסחרי? 
 (אם זה אישי יש יותר מלאי...)
- 
@חטח, אתה צריך את זה לשימוש אישי או גם מסחרי? 
 (אם זה אישי יש יותר מלאי...)@חטח 
 אתה צריך פרחים שמשולב בהם גרפיקה, או פרחים ממש?
- 
@shishko בסדר. 
 נטפרי - נטפל בזה
- 
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: @בנימין-כפיר כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: נטפרי - נטפל בזה נפתח. גם הורדת הקבצים??? 
- 
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: @בנימין-כפיר כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: נטפרי - נטפל בזה נפתח. גם הורדת הקבצים??? @בנימין-כפיר לא ניסיתי 
- 
@בנימין-כפיר לא ניסיתי @צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: @בנימין-כפיר לא ניסיתי אתה יכול לנסות? 
 כי אמרו לי שהאתר נפתח - אבל הורדת הקבצים חסומה
- 
@חטח, מה עם אלה? 

בסגנון הזה?@בנימין-כפיר כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: @חטח, מה עם אלה? 

בסגנון הזה?כן @בנימין-כפיר כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: @חטח, אתה צריך את זה לשימוש אישי או גם מסחרי? 
 (אם זה אישי יש יותר מלאי...)אישי @בנימין-כפיר כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: @חטח 
 אתה צריך פרחים שמשולב בהם גרפיקה, או פרחים ממש?מה שיש לך, אבל כנ"ל - אני לא צריך רק פרחים, זה רק דוגמא 
- 
@גל-ו דחוף! את החומרים שהעלית פה 
 אתה יצרת?
 אתה נותן אותם בחינם לשימוש אישי ומסחרי, או רק אישי?
 אני יוצר אתר לדברים כאלה: אני יכול להעלות את זה לשם?
- 
 אתה יצרת?
 אני יוצר אתר לדברים כאלה: אני יכול להעלות את זה לשם?
- 
@חטח חבל 
- 
@בנימין-כפיר כל מה שהעליתי זה חינם לשימוש מסחרי. אינני יודע מי היוצר. 
 [להבא כשאתה מזכיר מישהו תכתוב קודם @אלימיר ואז הוא יקבל התראה.@אלימיר כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: @בנימין-כפיר כל מה שהעליתי זה חינם לשימוש מסחרי. אינני יודע מי היוצר. 
 [להבא כשאתה מזכיר מישהו תכתוב קודם @אלימיר ואז הוא יקבל התראה.נראה לך שמותר לפרסם את זה באתר? 
- 
@אלימיר כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: @בנימין-כפיר כל מה שהעליתי זה חינם לשימוש מסחרי. אינני יודע מי היוצר. 
 [להבא כשאתה מזכיר מישהו תכתוב קודם @אלימיר ואז הוא יקבל התראה.נראה לך שמותר לפרסם את זה באתר? @בנימין-כפיר כן. 
- 
 אתה יצרת?
 אני יוצר אתר לדברים כאלה: אני יכול להעלות את זה לשם?@בנימין-כפיר זה מפריפיק יש שם הרבה אם יש לך רישיון אתה יכול להשתמש 
- 
@בנימין-כפיר זה מפריפיק יש שם הרבה אם יש לך רישיון אתה יכול להשתמש 
- 
@בנימין-כפיר זה מפריפיק יש שם הרבה אם יש לך רישיון אתה יכול להשתמש 
- 
@גל-ו איך ידעת להתחבר עכשיו @חטח כתב בבקשה | עיטורים לספר קודש: הפעם האחרונה שהוא התחבר הייתה לפני 3 חודשים...