עזרה | אפליקציות ללא אינטרנט להורדה
-
האם משהו יכול לקבץ את כל האפליקציות ללא אינטרנט להורדה {כמו למשל נגן לימוד תיאוריה שש בש וכו } לשיאומי 21 פרו ושלא הכל יהיה בקובץ אחד אלא שיראו את הכל ויכולו לבחור כבר בפורום מה רוצים להוריד {סליחה על הדרישות המוגזמות אבל הכל מבולגן וצריך לעשות סדר ואני לא יודע לעשות את זה } תודה מראש
-
האם משהו יכול לקבץ את כל האפליקציות ללא אינטרנט להורדה {כמו למשל נגן לימוד תיאוריה שש בש וכו } לשיאומי 21 פרו ושלא הכל יהיה בקובץ אחד אלא שיראו את הכל ויכולו לבחור כבר בפורום מה רוצים להוריד {סליחה על הדרישות המוגזמות אבל הכל מבולגן וצריך לעשות סדר ואני לא יודע לעשות את זה } תודה מראש
-
@ר-ישיעה לתוכנות למחשב אופליין יש לי מסודר, תכתוב מה אתה מעוניין, ולפלאפונים ונגנים תעשה כאן חיפוש ובשנייה תמצא.
ובעצם גם הכול יש כאן! כל דבר כתוב אם זה טוב לאופליין- שזה ללא אינטרנט.
בברהה@דוד-התותח תודה רבה אני צריך למכשיר פלאפון אבל שאני מוריד מפה אני לא מה אני מוריד
אני רואה תקייה לפעמים זה יורד הכל לקובץ שאין לי שמץ איך מוציאים את הקבצים משם
ולפעמים גם ששולחים קישורים זה נחסם על ידי נטפרי לכן ביקשתי אם משהו יכול להעלות פה את האפליקציות שיראו אותם ויבחרו מה להוריד שכויח -
@דוד-התותח תודה רבה אני צריך למכשיר פלאפון אבל שאני מוריד מפה אני לא מה אני מוריד
ולפעמים גם ששולחים קישורים זה נחסם על ידי נטפרי לכן ביקשתי אם משהו יכול להעלות פה את האפליקציות שיראו אותם ויבחרו מה להוריד שכויח -
@ר-ישיעה לתוכנות למחשב אופליין יש לי מסודר, תכתוב מה אתה מעוניין, ולפלאפונים ונגנים תעשה כאן חיפוש ובשנייה תמצא.
ובעצם גם הכול יש כאן! כל דבר כתוב אם זה טוב לאופליין- שזה ללא אינטרנט.
בברהה@דוד-התותח אמר בעזרה | אפליקציות ללא אינטרנט להורדה:
@ר-ישיעה לתוכנות למחשב אופליין יש לי מסודר, תכתוב מה אתה מעוניין,
יש לך לימוד תאוריה במחשב אופליין?
-
@דוד-התותח תודה רבה אני צריך למכשיר פלאפון אבל שאני מוריד מפה אני לא מה אני מוריד
@ר-ישיעה אני מתנצל אבל לפלאפון לא סידרתי כלום,
בשביל מחשב יש מסודר אם אתה מעוניין, אז כמובן - בשמחה...@דוד-התותח אני אשמח
-
@דוד-התותח אני אשמח
@מוטי-יוזף תשלח לי מייל ואני ישלח מה שאתה מעוניין בשמחה!
-
@מוטי-יוזף תשלח לי מייל ואני ישלח מה שאתה מעוניין בשמחה!
@דוד-התותח 0527654652R@GMAIL.COM
אני מעוניין בעיקר בתוכנות גרפיקה וסאונד אפי' עם אינטרנט מה שיש
תודה רבה -
@ר-ישיעה אני מתנצל אבל לפלאפון לא סידרתי כלום,
בשביל מחשב יש מסודר אם אתה מעוניין, אז כמובן - בשמחה...@דוד-התותח גם אני מצטרף המייל שלי הוא szszszsz491@gmail.com
בתודה מראש