בקשה | עימוד ספרי קודש באינדיזיין
-
עברתי על כל ההדרכות לאינדיזיין שהובאו כאן בפורום (רוב תודות למעלים), אך שמתי לב כי ההדרכות הם כלליות לספרים. לא מצאתי מדריך ייעודי לעימוד ספרי קודש (קונטרסים, חוברות תורניות, עלונים).
האם יש משהו שיכול להרים את הכפפה ולערוך מדריך כלשהו איך מעמדים ספרי קודש (מילה ראשונה מודגשת ומוגדלת, שורה אחרונה ממורכזת וכו')??
המון תודות.. -
@poker אמר בבקשה | עימוד ספרי קודש באינדיזיין:
עברתי על כל ההדרכות לאינדיזיין שהובאו כאן בפורום (רוב תודות למעלים), אך שמתי לב כי ההדרכות הם כלליות לספרים. לא מצאתי מדריך ייעודי לעימוד ספרי קודש (קונטרסים, חוברות תורניות, עלונים).
האם יש משהו שיכול להרים את הכפפה ולערוך מדריך כלשהו איך מעמדים ספרי קודש (מילה ראשונה מודגשת ומוגדלת, שורה אחרונה ממורכזת וכו')??
המון תודות..כמדומני שצריך לזה סקריפטים בכסף
כך שמעתי בעבר -
-
@poker שלום לך אחי היקר!
לעמד ספרי קודש אפשר גם בוורד... לא חייב באינדיזיין בכלל, אתה יכול לערוך ספרייה שלימה דרך וורד... השאלה אם אתה מעדיף לשלם על תוספים ברמה, ושהעבודה שלך תהיה מקצועית! או שאתה רוצה תוספים חינמיים שפזורים ברשת אבל זה לא מקצועי עד הסוף זה חצי קלאט'ש.... לגבי מה שאתה מדבר מילה ראשונה וכו' יש הרבה תוספים חינמיים, פנה אלי בפרטי. -
@משהו-חדש אמר בבקשה | עימוד ספרי קודש באינדיזיין:
@poker שלום לך אחי היקר!
לעמד ספרי קודש אפשר גם בוורד... לא חייב באינדיזיין בכלל, אתה יכול לערוך ספרייה שלימה דרך וורד... השאלה אם אתה מעדיף לשלם על תוספים ברמה, ושהעבודה שלך תהיה מקצועית! או שאתה רוצה תוספים חינמיים שפזורים ברשת אבל זה לא מקצועי עד הסוף זה חצי קלאט'ש.... לגבי מה שאתה מדבר מילה ראשונה וכו' יש הרבה תוספים חינמיים, פנה אלי בפרטי.צודק בהחלט אפשר לעשות בוורד דברים נפלאים ביותר עיין ערך @es0583292679 יש לו דברים חינמיים וגם דברים בתשלום די סביר לתוצאות מעולות!
-
לשאלתך - שאלת רבים!
יש כאן הרבה מדריכים.
וכן כאן יש עוד כמה דברים.להלן ספר שנכתב ועומד בוורד.
כללות האילן הקדוש ח''א -.pdfלהלן תוספי וורד להורדה - שימו לב, רק אחד חינמי. (למחירים של השאר כאן, ולעוד המון תוכנות חינמיות כאן) ניתן לכתחילה לכל הדעות לשלם מכספי מעשר ללא חשש כלל בעולם!
תוכנת הממיר המופלא פרו.exe
תוכנת המגיה לוורד.exe
מעצב ההערות פרו.exe
הרחבה תורנית לוורד - חינמי.exe
הסרגלים התורניים לוורד - פרו.exe
מכין לתג - פרו.exe
הכותרות לוורד פרו - חשון פב.exe
הסרגלים התורניים לוורד 6.0.1.exeתוסף לוורד - "המחשב הצדיק" - חינמי לחלוטין! הסבר.
המחשב הצדיק' לוורד'.exeבהצלחה רבה רבה!
-
@משהו-חדש
אתה צודק. אתה מכיר את הפתגם "הדשא של השכן ירוק יותר"???
אני מעמד ספרים בוורד. קניתי מ-es0583292679 תוספים לורד, ובזה אני משתמש, אבל השאלה נכתבה רק בסקרנות גרידא, אין לי זמן באמת ללמוד לעומק את אינדיזיין. וסתם התחשק לי לבדוק משהו אחר..... -
-