כרטיס תקוע
-
@משחזר-מידע יש לי כרטיס מיקרו שאני מכניס אותו למחשב והוא קורא אותו ואז נתקע וכותב אין גישה לכרטיס זה ולפעמים על ההתחלה נתקע ואח"כ קורא ושוב נתקע ואני רוצה להוציא ממנו את כל החומר
ואני מצליח קצת ושוב נתקע
מה יש לעשות? -
-
@ארי אמר בכרטיס תקוע:
@משחזר-מידע יש לי כרטיס מיקרו שאני מכניס אותו למחשב והוא קורא אותו ואז נתקע וכותב אין גישה לכרטיס זה ולפעמים על ההתחלה נתקע ואח"כ קורא ושוב נתקע ואני רוצה להוציא ממנו את כל החומר
ואני מצליח קצת ושוב נתקע
מה יש לעשות?תשתדל מה שיותר מהר להעתיק את כל מה שנחוץ לך מהכרטיס, ותשליך אותו לפח האשפה.
-
@אברך-מייבין אמר בכרטיס תקוע:
תשתדל מה שיותר מהר
איך יותר מהר ?
תאר לעצמך שאם בכל כמה דקות נתקע לו
יש לך מושג כמה זמן יכול לקחת להוציא ג'יגה חומר ? -
@klopkk אמר בכרטיס תקוע:
@ארי אולי הבעיה זה בקורא כרטיסים ניסית לחבר אותו לפלאפון או לקורא אחר
ברוב המקרים
תיאור של פותח האשכול הוא בעיה בכרטיס -
@משחזר-מידע אם אתה אומר...
-
@DANI123 אמר בכרטיס תקוע:
@klopkk למה אני חושב שאתה צודק כי יש כרטיסים שהמחשב לא מצליח לקרוא ונגנים כן שמעתי פעם הסבר לא יודע אם זה נכון שבנגנים הכניסה לכרטיסים זה העיקר אז יש שם קורא מאד טוב
@משחזר-מידע אני צודק?
-
שמעתי פעם הסבר לא יודע אם זה נכון שבנגנים הכניסה לכרטיסים זה העיקר אז יש שם קורא מאד טוב
הקורא של הנגנים קורא בדרך כלל לאט, היום יש לקנות קוראי כרטיסים בחיבור USB 3 במהירות כפול 4 עד 10 (תלוי בכרטיס). ובמחשבים חדשים הקורא המובנה גם הרבה יותר טוב ומהיר.
-
@יהודה-12 אמר בכרטיס תקוע:
שמעתי פעם הסבר לא יודע אם זה נכון שבנגנים הכניסה לכרטיסים זה העיקר אז יש שם קורא מאד טוב
הקורא של הנגנים קורא בדרך כלל לאט, היום יש לקנות קוראי כרטיסים בחיבור USB 3 במהירות כפול 4 עד 10 (תלוי בכרטיס). ובמחשבים חדשים הקורא המובנה גם הרבה יותר טוב ומהיר.
לא דיברתי על לאט או מהר בזה אתה צודק מיליארד אחוז אני מדבר על הזיהוי שהו מזהה יותר טוב ממחשב