בירור | VPN של נטפרי , מישהו משתמש למס' מחשבים ?
-
יש לי יוזרים VPN של נטפרי ישירות מהם
בעבר שמתי אחד על PPTP בראוטר של כיתת מחשבים לשימוש מינימלי עד שהדרישות עלו והזמנו תשתית נפרדת .כעת שמתי לבית , ראוטר אחרי ראוטר על רשת כבלים 200M והקצב יורד בהרבה .
בדיקה מקבילה ב fast.com בראשי נותנת 150 ובשני 28השאלה האם הם בכוונה מגבילים את הקצב לחיבור VPN או שהוא נחות בעצם ואם יש דרך לשפר .
-
בעבר שמתי אחד על PPTP בראוטר של כיתת מחשבים לשימוש מינימלי עד שהדרישות עלו והזמנו תשתית נפרדת .כעת שמתי לבית , ראוטר אחרי ראוטר על רשת כבלים 200M והקצב יורד בהרבה .
בדיקה מקבילה ב fast.com בראשי נותנת 150 ובשני 28השאלה האם הם בכוונה מגבילים את הקצב לחיבור VPN או שהוא נחות בעצם ואם יש דרך לשפר .
@אמיר בדרך כלל יותר איטי, במקרה שלך זה ממש איטי, אבל אתה יכול לנסות סוג חיבור אחר בvpn אולי זה ישנה , בהצלחה.
-
@אמיר בדרך כלל יותר איטי, במקרה שלך זה ממש איטי, אבל אתה יכול לנסות סוג חיבור אחר בvpn אולי זה ישנה , בהצלחה.
@דניאל-ביטון
יש vpn של אר אל שעולה יותר יקר אבל ברמה הרבה יותר גבוה -
-
@אמיר אמר בבירור | VPN של נטפרי , מישהו משתמש למס' מחשבים ?:
השאלה האם הם בכוונה מגבילים את הקצב לחיבור VPN או שהוא נחות בעצם ואם יש דרך לשפר .
הvpn של נטפרי מוגבל ל100MB לחשבון...
בנוגע לאר אל מניסיון הגעתי איתם ל350 לערך.
-
@avramk100 אמר בבירור | VPN של נטפרי , מישהו משתמש למס' מחשבים ?:
צוות תמיכה זמין,
גם בנטפרי.
ip קבוע.
כנ״ל
-
צוות תמיכה זמין,
גם בנטפרי.
ip קבוע.
כנ״ל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות