בעיה | ויקיפדיה אופליין
-
הורדתי את האפליקציה של ויקוויקס, וכן קבצי זים.אבל האפליקציה עושה חיפוש של קבצי זים ולא מוצאת ואז קורסת.אולי אני צריך לעשות עוד משהו?
-
הורדתי את האפליקציה של ויקוויקס, וכן קבצי זים.אבל האפליקציה עושה חיפוש של קבצי זים ולא מוצאת ואז קורסת.אולי אני צריך לעשות עוד משהו?
@שלום-שלום-0
א. איזה מכשיר יש לך?
ב. באיזה מיקום בקבצים נימצא הקובץ זים? -
@שלום-שלום-0
א. איזה מכשיר יש לך?
ב. באיזה מיקום בקבצים נימצא הקובץ זים?@יש-בורא-עולם שיומי רדמי נוט 5.הורדתי את הקובץ דרך קישור ששלחו לי בטלגרם, אני לא יודע לאיפה זה ירד
-
@יש-בורא-עולם שיומי רדמי נוט 5.הורדתי את הקובץ דרך קישור ששלחו לי בטלגרם, אני לא יודע לאיפה זה ירד
@שלום-שלום-0 זה לא משנה איפה נמצא הקובץ הוא אמור לקרוא אותו, יכול להיות שהקובץ דחוס וצריך לחלץ אותו, תנסה לחפש בהורדות את הקובץ.
-
תלחץ על הקובץ זים שהקיוויס יפתח לך
-
@שלום-שלום-0 זה לא משנה איפה נמצא הקובץ הוא אמור לקרוא אותו, יכול להיות שהקובץ דחוס וצריך לחלץ אותו, תנסה לחפש בהורדות את הקובץ.
@דודו-ר לא.הוא לא נותן אפשרות לחלץ.מראה את זה קקובץ שאי אפשר לפתוח
-
תלחץ על הקובץ זים שהקיוויס יפתח לך
@החזן-הדגול לא נותן אופציה כזאת
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות