רישיון לESET
-
מישהו יודע האם אפשר לעשות תזמון משימה שתגרום לכך שכל שבוע משתמש עם שם אחר בפורום ישאל איך אפשר להשיג רשיון לאיסט?
@שמואל אולי כדאי להכניס לחוקי הפורום שאסור לבקש רשיונות לאיסט? -
@משתמש-מקצוען אמר ברישיון לESET
@שמואל אולי כדאי להכניס לחוקי הפורום שאסור לבקש רשיונות לאיסט?
מה מפריע לך שאנשים מבקשים אם לאחרים יש אז למה לא לשתף
-
@klopkk מפריע לי שאנשים מבקשים כל הזמן רשיונות בעוד שהפורום כאן מלא ברשיונות.
אנשים צריכים לבדוק לפני שהם מבקשים שלא שאלו כבר את השאלה שלהם, אם לא אז הפורום פה יהיה מלא בשאלות שחוזרות כל הזמן על עצמם.
הדבר הבסיסי ביותר הוא לעשות חיפוש של המילים 'ESET' ולבדוק את הרשיונות שיש כאן בפורום.
תראה מחיפוש קצר מה העליתי
1
2
3
4
ואדרבא אני בא כאן בקריאה לכולם שמי שיש לו רשיון שיעלה אותו לכאן, ונעשה אשכול מסודר עם הרבה רשיונות. וכך נחסום לאנשים לשאול את השאלה הזו כזה הרבה פעמים. -
פוסט זה נמחק!
-
@משתמש-מקצוען אמר ברישיון לESET:
@klopkk מפריע לי שאנשים מבקשים כל הזמן רשיונות בעוד שהפורום כאן מלא ברשיונות.
אנשים צריכים לבדוק לפני שהם מבקשים שלא שאלו כבר את השאלה שלהם, אם לא אז הפורום פה יהיה מלא בשאלות שחוזרות כל הזמן על עצמם.
הדבר הבסיסי ביותר הוא לעשות חיפוש של המילים 'ESET' ולבדוק את הרשיונות שיש כאן בפורום.
תראה מחיפוש קצר מה העליתיאם גם אתה משתמש בeset אז אתה יודע שכל רגע נחסם עוד serial ולכן מבקשים הרבה
ואדרבא אני בא כאן בקריאה לכולם שמי שיש לו רשיון שיעלה אותו לכאן, ונעשה אשכול מסודר עם הרבה רשיונות. וכך נחסום לאנשים לשאול את השאלה הזו כזה הרבה פעמים.
פשוט כתבת משהו אחר אבל אם זה היה הכוונה שלך אז אני מברך על הרעיון ומצטרף לבקשה שלך
-
כתבתי כך:
הרשיון ש @116nxh9 הביא מופיע פה בפורום.
צריך רק להשתדל לחפש דבר לפני ששואלים אותו. -
@משתמש-מקצוען אני תקוע תוכל לעזור לי ?
אני צריך רשיון לESET ... -
-
@ANGUI
גם אני מצטרף להנ"ל
@YAIR055 אמר ברישיון לESET:אני חושב שכל מה שהועלה כבר בעבר נחסם!
מי שיכול להעלות רישיונות חדשים יעזור ממש לכולם! -
@יעקב-מ-פינס
PTPR-X7SM-V7PW-78AV-HKAF