לקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!
-
@שמוליק אני משתמש בקו מחברת סלקום שאת המספר שלו לא מסרתי כמעט לאף אחד ולכן בוודאות של 99% השיחה מופנית מקו פלאפון
-
@שמוליק אני משתמש בקו מחברת סלקום שאת המספר שלו לא מסרתי כמעט לאף אחד ולכן בוודאות של 99% השיחה מופנית מקו פלאפון
-
@jack
אגב לכל בעלי פלאפון 3310 דור3.5(אם אני לא טועה)החדש של נוקיה
אל תאשימו את פלאפון בצרות שלכם כי למכשיר יש בעיות חמורות של קליטת שיחות
(שמעתי את זה ממוכר פלאפונים שהוא מאוד אמין אצלי וגם אין לו אינטרסים) -
@שמוליק מעניין ,דווקא הפלאפון שאני משתמש עבור הסלקום הכשר שלי זה 3310 כשר...
ועכשיו שמתי לב שכאשר שיחה מועברת הוא מודיע call forwarding אז הנה דרך לדעת שהשיחה מועברת
-
@jack
לך תדע אולי מתוך ה200 הפניות מגיע רק 100 אליך...
בכו"א אתה תמיד יכול לעשות הפניה חוזרת -
@jack
לך תדע אולי מתוך ה200 הפניות מגיע רק 100 אליך...
בכו"א אתה תמיד יכול לעשות הפניה חוזרת -
@jack
אגב לכל בעלי פלאפון 3310 דור3.5(אם אני לא טועה)החדש של נוקיה
אל תאשימו את פלאפון בצרות שלכם כי למכשיר יש בעיות חמורות של קליטת שיחות
(שמעתי את זה ממוכר פלאפונים שהוא מאוד אמין אצלי וגם אין לו אינטרסים) -
@שמוליק לי יש כזה והיה לי פרטנר והיה קליטה מעולה
לאחרונה עברתי להוט והשיחות הפכו לסיוטטט, כל שיחה שאני מנסה להוציא אני צריך לנסות 4 פעמים לפני שזה מצליח להתקשר וגם אז צריך רחמי שמים מרובים שלא יתנתק באמצע, וכן לגבי קבלת שיחות...@חצקל אמר בלקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!:
לאחרונה עברתי להוט והשיחות הפכו לסיוטטט, כל שיחה שאני מנסה להוציא אני צריך לנסות 4 פעמים לפני שזה מצליח להתקשר וגם אז צריך רחמי שמים מרובים שלא יתנתק באמצע, וכן לגבי קבלת שיחות...רוצה לעבור בחזרה?
צור קשר בצא'ט -
@חצקל אמר בלקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!:
לאחרונה עברתי להוט והשיחות הפכו לסיוטטט, כל שיחה שאני מנסה להוציא אני צריך לנסות 4 פעמים לפני שזה מצליח להתקשר וגם אז צריך רחמי שמים מרובים שלא יתנתק באמצע, וכן לגבי קבלת שיחות...רוצה לעבור בחזרה?
צור קשר בצא'ט@להבין-ולהשכיל אני עדיין לא סיימתי 90 יום אני אסבול בדומייה עוד קצת
-
@להבין-ולהשכיל אני עדיין לא סיימתי 90 יום אני אסבול בדומייה עוד קצת
-
@חצקל כן כי אז הוא מקבל בעוד שלשה חדשים את הכסף מהחברה החדשה הסוכן לא יכול לכבול אותך,
רגיל האלה שמחתימים אותך אתה חותם על זה שאתה תנייד רק אצלם בשלשה חודשים הראשונים -
@מוטי-זהב תן לי להבין משהו, אם לקוח מנייד מחברה לחברה ואחרי חודש הוא חוזר לחברה הראשונה החברה הראשונה משלמת לסוכן על הניוד הזה?!
-