לקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!
-
@שמוליק לא מכיר את הטלפון ייתכן שיש לו קליטה יותר טובה מהשאר אבללפי מה שהבנתי מהטכני זו,בעיה לכלל המשתמשים.
סביר שאתה מפספס שיחות ואפילו לא מודע לכך.אפשר לבדוק כמו שכבר אמרתי :הפנית שיחות כשלא זמין על ידי חיוג ל 67מספרטלפוןלהפניה# (סדר הכתיבה יצא הפוך בגלל העברית...) לנייד אחר ברשת אחרת כמו סלקום למשל (וכשר כמובן)
וכמו שכבר אמרתי כל דקה שמועברת יורדת מהחבילה...
-
@jack אמר בלקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!:
אבל יש לי ניסיון טוב עם סלקום.
לדעתי לא כדאי להתקרב לחברה הזאת המטרה היחידה שהיא שמה לעצמה זה לעקוץ לקוחות כבר קרו לי ולחברים כמה מקרים איתם
לדוגמא הם עושים לך מבצע שני קווים בחמישים ואחרי שנה זה לא עולה בוד קצת אלא ישר קופץ ל80 ש''ח לקו ואם שכחת לעדכן את החבילה הם לא מחזירים כסף או באים לקראתך מצידם תעזוב אבל כשאתה בא לעזוב... אז אומרים לך לך תחזיר לסניף של סלקום אם לא זה קנס של 100 שקל (הבנתי שמי שקונה היום סים שלהם ועוזב כבר לא צריך להחזיר צריך לבדוק)
אם אתה רוצה עוד דוגמא יש לי חבר צרפתי שעשה אצלהם קו עם שיחות לחו''ל בערך בשלושים שקל, סוף החודש הוא מקבל חשבון של (תחזיק חזק..) 3500 שקל מתקשרים לברר למה אמרו לו שהוא חרג מהחבילה ב400 דקות ועל כל דקה לוקחים עוד בערך 7 שקל מנסים להוריד אותם והם לא מוכנים להתפשר על שקל ויותר מזה הם אומרים לו, שאם הוא היה משדרג את החבילה בעוד שלושים שקל אז הוא היה מקבל עוד 500 דקות
אם אתה רוצה את זה בהשוואה לחברת פלאפון לדוגמא ביה לי חבר שעשה אצלהם חבילה ולא ידע שזה לא כולל נייד וחייג בערך 180 דקות בהתחלה רצו לחייב אותו במשהו כמו שקל וחצי לדקה שזה כבר יותר הגיוני אבל בסוף בגלל שטען להם שהוא לא הבין אותם נכון וכו' וויתרו לו לגמרי
ויש לי עוד הרבה דוגמאות ורוב מי שאצלם יודע ומכיר -
@חצקל אמר בלקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!:
@שמוליק לי יש כזה והיה לי פרטנר והיה קליטה מעולה
לאחרונה עברתי להוט והשיחות הפכו לסיוטטט, כל שיחה שאני מנסה להוציא אני צריך לנסות 4 פעמים לפני שזה מצליח להתקשר וגם אז צריך רחמי שמים מרובים שלא יתנתק באמצע, וכן לגבי קבלת שיחות...רוצה לעבור בחזרה?
צור קשר בצא'ט -
@להבין-ולהשכיל אני עדיין לא סיימתי 90 יום אני אסבול בדומייה עוד קצת