לקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!
-
@klopkk אמר בלקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!:
@jack מה המקור שלך
אני אישית משתמש ברמי לוי שזה בעצם פלאפון ולא שמתי לב שיש קליטה גרועה או ניתוקיםשים לב שלפעמים מי שמתקשר אילך ישמע שאתה תפוס או אין לך קליטה ואתה לא תדע שהוא התקשר (אלא אם הוא יאמר לך)
-
אני עברתי מפלאפון לסלקום והתחלתי לחוות ניתוקים...
-
@שמוליק איזה טלפון אתה משתמש? איזה אזור בבני ברק?
נ.ב: הרבה פעמים יש לי חיווי שיש קליטה כשפועל אנשים לא יכולים להתקשר אלי(ואני יודע את זה כי עשיתי הפניה כשלא זמין לסלקום....)וכשאני מוציא שיחות הוא מגיב משהו בסגנון שגיאת התחברות באופן עקבי...
לפעמים זה נמשך דקות ספורות ולפעמים כמו אתמול כמה שעות!
השירות הטכני הודה באוזני שהם מודעים לבעיה בבני ברק אבל אין להם פיתרון פרט להפנית שיחות "חינם" למספר אחר (מה שכבר עשיתי והנציגה משום מה לא ראתה)שזה כאמור הטעיה כי זה יורד מחבילת דקות....
-
@אלי-TZA אמר בלקוח פלאפון בבני ברק ואין לך קליטה? זה לא מקרה!:
אני ממש לא בבני ברק עם רמי לוי- פלאפון ואני וחברים שברמי לוי סובלים בתקופה האחרונה מבעיות קליטה קשות כולל כל מה שתואר כאן (עוד מלפני הקורונה) יש טעם לנסות לעבור לגולן? באנטנות של מי הם משתמשים היום?
כמובן של סלקום אבל גולן נמכרה לסלקום והיא בקרוב כנראה תתמזג או תהיה חברת בת או משהוא כזה של סלקום
-
@שמוליק לא מכיר את הטלפון ייתכן שיש לו קליטה יותר טובה מהשאר אבללפי מה שהבנתי מהטכני זו,בעיה לכלל המשתמשים.
סביר שאתה מפספס שיחות ואפילו לא מודע לכך.אפשר לבדוק כמו שכבר אמרתי :הפנית שיחות כשלא זמין על ידי חיוג ל 67מספרטלפוןלהפניה# (סדר הכתיבה יצא הפוך בגלל העברית...) לנייד אחר ברשת אחרת כמו סלקום למשל (וכשר כמובן)
וכמו שכבר אמרתי כל דקה שמועברת יורדת מהחבילה...