הצעת ייעול | הצגת הנושאים שלא נקראו לפי נושאים
-
@יעקב-4 לא תמיד זה הסיבה, פעמים רבות אנשים שואלים שאלה בצורה לא מתאימה (למשל "איך עושים [...]????????????" עם עשר סימני שאלה ובלי פירוט נורמלי של השאלה, ו/או עם טעויות כתיב גסות), מה שלא עושה חשק לענות.
מה אתה מציע? כי כמו שאמרתי זה קיים כבר...
אגב @יעקב-4 אמר בהצעת ייעול | הצגת הנושאים שלא נקראו לפי נושאים:ורואים גם שהצפיות בנושא הם נמוכות מאוד!
לכאורה צפייה בנושא דרך ה"תצוגה מקדימה" לא נספרת...
-
@יעקב-4 למה לא פותר? מי שקשור לנושא ספציפי יבדוק "לא נקרא" בתחום שלו, לחלק מראש לנושאים זה לא יעיל כי יצטרכו בשביל כל נושא להכנס בנפרד ורוב האנשים מעדיפים לבדוק באופן כללי (אולם לעצם הבעיה מסכים איתך שבאמת הרבה הודעות נעלמות לתהום הנשיה בלי התיחסות ראויה)
-
@הרב-יעקב-ישראל ו @צדיק-תמים זה פותר בעיה מצידי אם אני רוצה לדעת על נושאים מסוימים בלבד
אבל זה לא פותר את הבעיה שכל המשתמשים יתמקדו אוטומטית בהודעות חשובות לעינינים שלהם בלבד
לדוגמא אדם שהוא גרפיקאי יכנס ל"לא נקרא" ויראה את זה מחולק לשונשיא
הוא מיד ילך לנושא שקשור לגרפיקה ואז יעזור למי ששואל בנושא או יקבל מידע מענין בנושא
אבל היום הוא נכנס ורואה הדרכות בשיואמי ומפסיד את ההודעות החשובות לו בענין הגרפיקה -
@צדיק-תמים יש פה אזור של גרפיקה בתוכנות, עם הדרכות בענינים אלו וזו נראה לי הכוונה
-
@הרב-יעקב-ישראל כי אני לא מדבר על הגרפיקאי
אלא על האדם ששואל שאלה בגרפיקה ורוצה שהגרפיקאים יראו את זה
ולא כל הגרפיקאים מחפשים לפי קטגוריות
אז בעצם ההצעה שלי היא שברירת המחדל תהיה לפי קטגוריות
ואני כותב פה וגם יערוך את הפוסט למעלה
שלא צריך ממש את כל התתי קטגוריות אלא בכללי כמו בדף הבית של הפורום -
@הרב-יעקב-ישראל נכון.
חוץ מזה שמה שיש היום @צדיק-תמים זה לא מחולק לקטגוריות אלא מציג את הקטגוריות שאתה רוצה לפי סדר שליחת ההודעה
וזה עדיין לא עונה על הבעיה לגמרי -
@יעקב-4 אמר בהצעת ייעול | הצגת הנושאים שלא נקראו לפי נושאים:
@הרב-יעקב-ישראל כי אני לא מדבר על הגרפיקאי
אלא על האדם ששואל שאלה בגרפיקה ורוצה שהגרפיקאים יראו את זה
ולא כל הגרפיקאים מחפשים לפי קטגוריות
אז בעצם ההצעה שלי היא שברירת המחדל תהיה לפי קטגוריות
ואני כותב פה וגם יערוך את הפוסט למעלה
שלא צריך ממש את כל התתי קטגוריות אלא בכללי כמו בדף הבית של הפורוםההצעה שלך היא בעצם להכריח את הציבור, ואני אסביר:
כיום יכול כל אחד לבחור האם יראה הכל, או שיראה תחומים שבהם הוא יכול לסייע / מעניינים אותו.
אתה מציע בעצם להכריח אותו לראות דווקא בצורה ב'.
אני חושב שזכותו של כל אחד לפעול כפי שירצה.
אם כי אני מסכים עם עצם הבעיה. צריך לחשוב על פתרונות אחרים.