בקשת מידע | מנהל קבצים שמסתנכן לבד
-
@A0533057932 דרך האינטרנט... רק בלי אחסון בענן שאני אצטרך לשלם עליו (לפחות מכמות מסוימת של גיגה), אלא רק סנכרון בין המכשירים עצמם...
תודה רבה על הרצון לעזור! -
@mefateach
@A0533057932 אני מקווה שהפעם אני יהיה מובן.
אני מתכוון לאפליקציה שמסנכרנת קבצים אוטומטית מבלי לשלם על אחסון בענן. אם שיניתי קובץ, העתקתי קובץ וכו’ במכשיר מס’ 1, אני רוצה שהקובץ החדש יועתק בצורה אוטומטית למכשיר מס’ 2, לתקייה המקבילה במכשיר מס’ 2 יקרא באותו שם וכו’. אם מכשיר מס’ 2 מכובה או לא מחובר לאינטרנט, כשהוא ידלק שהתהליך יקרה מיד בצורה אוטומטית. ככה אין צורך לשלם על אחסון בענן ולמרות זאת לקבל את הפלוסים של אחסון בענן.
תודה רבה על הרצון לעזור! -
@כנורות אמר בבקשת מידע | מנהל קבצים שמסתנכן לבד:
@mefateach
@A0533057932 אני מקווה שהפעם אני יהיה מובן.
אני מתכוון לאפליקציה שמסנכרנת קבצים אוטומטית מבלי לשלם על אחסון בענן. אם שיניתי קובץ, העתקתי קובץ וכו’ במכשיר מס’ 1, אני רוצה שהקובץ החדש יועתק בצורה אוטומטית למכשיר מס’ 2, לתקייה המקבילה במכשיר מס’ 2 יקרא באותו שם וכו’. אם מכשיר מס’ 2 מכובה או לא מחובר לאינטרנט, כשהוא ידלק שהתהליך יקרה מיד בצורה אוטומטית. ככה אין צורך לשלם על אחסון בענן ולמרות זאת לקבל את הפלוסים של אחסון בענן.
תודה רבה על הרצון לעזור!בעצם אתה מחפש איחסון ענן זמני בחינם כי בזמן שהמכשיר השני מכובה אתה רוצה שישמור את זה בענן עד להפעלתו והתחברות לאינטרנט
-
@mefateach כן
ידוע לך על כזו אפליקציה?לא
מה הצד שלך שיהיה כזה אפליקציה?
מה יהיה הרווח של אותו פלוני מלתת לך אחסון בענן חינם לגמרי? -
@mefateach כן
ידוע לך על כזו אפליקציה?@זונדל-גרנד אמר בבקשת מידע | מנהל קבצים שמסתנכן לבד:
@כנורות תיגש לגוגל דרייב עם אפליקצייה של סייר קבצים שתומך בגוגל דרייב ובע''ה תצליח