עזרה עיצוב לוגו ואתר חדש להכנת יין ביתי
-
@א-א-א אמר בשיתוף | אתר חדש - הכנת יין ביתי:
@FSHLOMO למה מתכוון המשורר?
מתמחים מימין לשמאל ושלך הפוך
-
@FSHLOMO אצלי זה מימין לשמאל.
@א-א-א
א. האם ניתןלהירשם גם אתר?
ב. לדעתי כדאי להתחיל לשתף במידע למתחילים.
ג. יש"כ עצום על האתר.
ד. מה הכוונה במשפט הזה?
@א-א-א אמר בשיתוף | אתר חדש - הכנת יין ביתי:מאחר ונטפרי לא מאפשרים כרגע הקמת פורומים חדשים,
-
@לא-מייבין גם אורחים יכולים להגיב, אין צורך להירשם, אורחים לא יכולים לפתוח נושאים חדשים...
בנוגע למדריכים למתחילים נוגע יותר לעונת הבציר אבל אני יעלה משהו בשביל לתת כיוון -
@לא-מייבין נטפרי כתבו לי שהם בהתלבטות בנוגע לפורומים כי יש בעיות איתם וכו', הם פתחו לי בתנאי שלא יהיה ניתן ליצור קשר ולהגיב בין הגולשים, לכן אני משאיר רק אופציה להגיב על נושאים שאני כתבתי
-
@לא-מייבין תיכף...
-
@לא-מייבין תבדוק עכשיו, בנוגע לנטפרי, הם כתבו מפורש שלא לתת אפשרות של תגובות בין הגולשים
-
@FSHLOMO הדפדפן שלך באנגלית? אני יסדר את זה
בסדר זה לא קשור לדפדפן והוא רעיה שמתמחים זה כן מימין לשמאל
-
@FSHLOMO איך שאני מבין זה קשור להגדרות ברירת מחדל של הפורום, מישהו ( @יושב-אהלים היקר) עוזר לי לסדר את זה
-
@FSHLOMO איך שאני מבין זה קשור להגדרות ברירת מחדל של הפורום, מישהו עוזר לי לסדר את זה
-
@לא-מייבין בינתיים אני לא מעוניין בפורום, אלא יותר בלוג שאני יפרסם מדריכים וגם יוכלו להתייעץ איתי וכו', נראה בהמשך...
-
@לא-מייבין בינתיים אני לא מעוניין בפורום, אלא יותר בלוג שאני יפרסם מדריכים וגם יוכלו להתייעץ איתי וכו', נראה בהמשך...
בלוג שרק אתה כותב אז זה רק יעניין לכמות קטנה של אנשים כי אנשים פרטיים שעושים בבית שיש להם שאלות לא יוכלו לשאול....!!!!!!!
19/55