בקשת מידע | קניית מצלמה טובה
-
@לא-מייבין גם אני לא
-
@לא-מייבין אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
ב. האם מצלמה דיגיטלית מגיעה לאיכות תמונה טובה יותר מאשר סמארטפון במחיר דומה?
אם זאת לא מצלמה של 20,000 מינימום של קנון/ניקון אז אייפון 13 פרו מקס/S22 אולטרה או אפילו S21 אולטרה (שאגב אין הבדל בינו לבין ה22) יכולים לצלם באיכות מקצועית +. החיסרון היחידי זה הזום שאין לו טווח ארוך (במיוחד באייפון)
-
@A0533057932 מעניין, אז מה ההצדקה למחירים של מצלמות דיגיטליות, אם אפשר לקנות באותו מחיר סמארטפון, שיש בו מצלמה טובה יותר?
אם אני אמצא, מצלמת אנדרואיד, (עם זום נפתח) היא תהיה כמו איכות של סמארטפון או של מצלמה?בגלל זה כבר כמעט לא מוכרים את המצלמות הזולות אלא רק את האלה מ20,000 ומעלה
המצלמות האלה שעדיין נמכרות בכמה אלפים בודדים הם יותר לחרדים חובבי הצילום שלא רוצים שיהיה להם סמארטפון (לדוג' בחור ישיבה וכו') -
@צמא-לדעת-0
ממש לא נכון!!! אין השוואה בכלל בין תמונות מסמארטפון/מצלמות קומפקטיות עם חיישן פצפון ועדשות עלובות. (אם כל העיבוד שהסמארטפון עושה) לבין מצלמות פול פריים אם עדשות איכותיות. אפילו במחירים הרבה יותר נמוכים מ20000. -
@A0533057932 מעניין, אז מה ההצדקה למחירים של מצלמות דיגיטליות, אם אפשר לקנות באותו מחיר סמארטפון, שיש בו מצלמה טובה יותר?
אם אני אמצא, מצלמת אנדרואיד, (עם זום נפתח) היא תהיה כמו איכות של סמארטפון או של מצלמה?ההצדקה היא שרק חרדים קונים אותם
ולכן אין להם ביקוש
ואין יצור של דגמים חדשים -
@A0533057932 אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
ההצדקה היא שרק חרדים קונים אותם
אם רק חרדים היו קונים אותם לא היו מייצרים אותם
לא יודע להצביע על סכום אבל וודאי שבסכומים מסויימים המצלמה עולה על סמארטפון
ולא רק חרדים משתמשים עם מצלמה
רק חרדים משתמשים במצלמות של ה1000 שקל -
ואין יצור של דגמים חדשים
איזה קשקוש. כל הזמן יוצאים דגמים חדשים של מצלמות. תבדוק בחנויות צילום.... (או שתחפש ביוטיוב חדשות הצילום ותעקוב)
-
@IGO אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
ואין יצור של דגמים חדשים
איזה קשקוש. כל הזמן יוצאים דגמים חדשים של מצלמות. תבדוק בחנויות צילום.... (או שתחפש ביוטיוב חדשות הצילום ותעקוב)
של קומפקטיות עד 1000 שקל?
-
@IGO המצב של הקומפקטיות הוא ממש רע אין באמת כמעט ייצור רק השבוע חיפשתי מצלמה למישהו ה sx730 וכן מספרים אחרים בסדרה כמעט ולא קיימים בשוק ברמה שבזאפ אין אפילו תוצאות של המוצרים האלה
אבל... בתחום החצי מקצועי ומקצועי נכון להיום אין תחליף אמיתי רוב מי שחובב צילום או צלם במקצועו לא מצלמם עם סמארטפון...
כמה שהסמארטפון מתקדם אין תחליף לעדשה מקצועית זה לא יעזור -
@ראובן-שבתי @A0533057932
סליחה. לא התכוונתי לקומפקטיות. אלא למצלמות רגילות.אפשר לקנות מצלמות איכותייות מדגמים ישנים יותר במחירים "יחסית" נמוכים.
-
@ראובן-שבתי אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
@IGO המצב של הקומפקטיות הוא ממש רע אין באמת כמעט ייצור רק השבוע חיפשתי מצלמה למישהו ה sx730 וכן מספרים אחרים בסדרה כמעט ולא קיימים בשוק ברמה שבזאפ אין אפילו תוצאות של המוצרים האלה
אבל... בתחום החצי מקצועי ומקצועי נכון להיום אין תחליף אמיתי רוב מי שחובב צילום או צלם במקצועו לא מצלמם עם סמארטפון...
כמה שהסמארטפון מתקדם אין תחליף לעדשה מקצועית זה לא יעזורמה שנכון - האתרים שמשווים בין מצלמות רגילות למצלמות סמארטפון משווים אותם מול מצלמות DSLR ולא מול מצלמות דיגיטליות.
-
@איש-נחמד מצלמות dslr הכוונה למצלמות רפלקס בעלות חיישן דיגיטלי. (ולא פילם, ועל זה באה האות "d". מצלמות אם פילם נקראות slr, שזה Single-Lens Reflex. בלי המילה digital). זה נקרא מצלמה דיגיטלית.
העניין בdslr זה שיש מראות. והיום העולם עבר ממצלמות הרפלקס למצלמות מירורלס חסרות מראה. שהם טובות יותר מה dslr. -
@IGO אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
@איש-נחמד מצלמות dslr הכוונה למצלמות רפלקס בעלות חיישן דיגיטלי. (ולא פילם, ועל זה באה האות "d". מצלמות אם פילם נקראות slr, שזה Single-Lens Reflex. בלי המילה digital). זה נקרא מצלמה דיגיטלית.
העניין בdslr זה שיש מראות. והיום העולם עבר ממצלמות הרפלקס למצלמות מירורלס חסרות מראה. שהם טובות יותר מה dslr.עד כמה שידוע לי ומחומר שקראתי - מירורלס הן מצלמות למתחילים, בעוד ה-DSLR מקצועיות יותר.
-
@איש-נחמד אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
עד כמה שידוע לי ומחומר שקראתי - מירורלס הן מצלמות למתחילים, בעוד ה-DSLR מקצועיות יותר.
טעות חמורה!!!
DSLR הינם מצלמות מקצועיות וטובות, אך הינם גדולות וכבדות. לכן הגיעו המירולס שהם קלילות יותר, איכותיות יותר עם חיישן יותר טוב ורגישות יותר גבוהה וכו' וכו'. ואדרבה ככל שעובר הזמן יותר ויותר צלמים מוכרים את ה-DSLR וקונים מירולס.
אפי' ניקון השמרנית ביותר כבר השיקה מצלמות מירולס. -
מעניין, חיפוש גוגל אכן מאשש את הטענות שלכם, מדהים לראות איך שהעולם משתנה ודברים שהיו נכונים עד לפני שנה כבר לא רלוונטיים.
זה לא מלפני שנה, אלא כמה שנים טובות. אני בעולם הצילום כבר כמעט 10 שנים. ולפחות לפני 4 שנים כבר התחיל הדיבור על המירולס. הבעיה שהצלמים קשה להם לשדרג ציוד בגלל שמדובר באלפי שקלים, אבל לאט לאט זה חודר.
-
עד כמה שידוע לי ומחומר שקראתי - מירורלס הן מצלמות למתחילים, בעוד ה-DSLR מקצועיות יותר.
אני לא יודע מה קראת אבל יש בזה מן האמת אבל זה שיטחי לגמרי
יש מצלמות מירורלס למתחילים (כמו M50 canon)
ויש גם DSLR למתחילים (כמו 250D)
ויש גם מצלמות מקצועיות ביותר DSLR (כמו 5D Mark IV)
ואני לא מדבר על המצלמת ספורט Canon EOS-1D X Mark III
ויש כנ"ל במירורלס מקצועיות לא פחות ואף יותר- אני משתמש באחד מהם R6 canon
וכמובן... מצלמת הדגל של קנון היא מירורלס R3
בהצלחה
נ.ב. מה שוודאי מצלמות למתחילים זה הדמוי DSLR או אפילו כל סדרת ה-G -
@poker אמר בבקשת מידע | קניית מצלמה טובה:
@אביעד
בתור "ניקוניסט" מושבע אני מוחה על הדרת המצלמות של ניקון.....:אין על מה למחות אני בסה"כ (די..) מבין בקנון ולכן אני משתדל לכתוב מה שאני יודע ולא דברים אחרים
בניקון אין לי שום צל של שמץ של מוסג (חוץ מהזד 9 כמובן...)ולכן זה נעדר