בקשת מידע | קניית מצלמה טובה
-
@לדעת
לי אישית יש את קנון sx720 ולמיטב ידיעתי אין בין הדגם הזה לדגמים הבאים אחריו (730/740) הבדלים משמעותיים,
והמחיר כמובן נמוך בהרבה (כ 1300-1500 ש"ח).
מצלמה מצוינת שמוציאה תמונות יפות חדות וברורות, עם זום אופטי ענק (כפול 40).
הבעיה היא כמו שכתבת שיש מחסור בשוק ואני לא בטוח שאפשר להשיג אותה (אולי במרכז האלקטרוניקה יהיה).
בהצלחה. -
@לא-מייבין אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
א. האם יש מצלמות מומלצות (במחירים איזור 1000) גם מחברות אחרות, לא קנון?
1000 זה עדין נמוך נכון למה שיש היום
ב. האם מצלמה דיגיטלית מגיעה לאיכות תמונה טובה יותר מאשר סמארטפון במחיר דומה?
משום כיוון לא
השאלה היא מה מנצח מצלמה ב3000 או סמארטפון במחיר דומהג. האם כדאי לקנות מצלמות מחו"ל? ואם כן, מאיפה?
יתכן
בעיקר אם יש מי שיביא לך את זה ללא תשלום המכס -
@A0533057932 אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
משום כיוון לא\השאלה היא מה מנצח
מצלמה ב3000 או סמארטפון במחיר דומהלא הבנתי האם משום כיוון לא, או שזה שאלה מה מנצח?
-
משום כיוון לא\השאלה היא מה מנצח
מצלמה ב3000 או סמארטפון במחיר דומהלא הבנתי האם משום כיוון לא, או שזה שאלה מה מנצח?
עד לרמה זו
ברור שסמארטפון מנצח
ברמות האלו יש לדוןתיקנתי למעלה
-
@A0533057932 מעניין, אז מה ההצדקה למחירים של מצלמות דיגיטליות, אם אפשר לקנות באותו מחיר סמארטפון, שיש בו מצלמה טובה יותר?
אם אני אמצא, מצלמת אנדרואיד, (עם זום נפתח) היא תהיה כמו איכות של סמארטפון או של מצלמה? -
1000 זה עדין נמוך נכון למה שיש היום
ובאלף חמש מאות מחברות אחרות, יש?
-
@A0533057932 מעניין, אז מה ההצדקה למחירים של מצלמות דיגיטליות, אם אפשר לקנות באותו מחיר סמארטפון, שיש בו מצלמה טובה יותר?
אם אני אמצא, מצלמת אנדרואיד, (עם זום נפתח) היא תהיה כמו איכות של סמארטפון או של מצלמה?https://www.bhphotovideo.com/explora/photography/hands-on-review/mobile-photography-vs-the-dslr
-
@לא-מייבין גם אני לא
-
ב. האם מצלמה דיגיטלית מגיעה לאיכות תמונה טובה יותר מאשר סמארטפון במחיר דומה?
אם זאת לא מצלמה של 20,000 מינימום של קנון/ניקון אז אייפון 13 פרו מקס/S22 אולטרה או אפילו S21 אולטרה (שאגב אין הבדל בינו לבין ה22) יכולים לצלם באיכות מקצועית +. החיסרון היחידי זה הזום שאין לו טווח ארוך (במיוחד באייפון)
-
אם אני אמצא, מצלמת אנדרואיד, (עם זום נפתח) היא תהיה כמו איכות של סמארטפון או של מצלמה?בגלל זה כבר כמעט לא מוכרים את המצלמות הזולות אלא רק את האלה מ20,000 ומעלה
המצלמות האלה שעדיין נמכרות בכמה אלפים בודדים הם יותר לחרדים חובבי הצילום שלא רוצים שיהיה להם סמארטפון (לדוג' בחור ישיבה וכו') -
@צמא-לדעת-0
ממש לא נכון!!! אין השוואה בכלל בין תמונות מסמארטפון/מצלמות קומפקטיות עם חיישן פצפון ועדשות עלובות. (אם כל העיבוד שהסמארטפון עושה) לבין מצלמות פול פריים אם עדשות איכותיות. אפילו במחירים הרבה יותר נמוכים מ20000. -
אם אני אמצא, מצלמת אנדרואיד, (עם זום נפתח) היא תהיה כמו איכות של סמארטפון או של מצלמה?ההצדקה היא שרק חרדים קונים אותם
ולכן אין להם ביקוש
ואין יצור של דגמים חדשים -
ההצדקה היא שרק חרדים קונים אותם
אם רק חרדים היו קונים אותם לא היו מייצרים אותם
לא יודע להצביע על סכום אבל וודאי שבסכומים מסויימים המצלמה עולה על סמארטפון
ולא רק חרדים משתמשים עם מצלמה
רק חרדים משתמשים במצלמות של ה1000 שקל -
ואין יצור של דגמים חדשים
איזה קשקוש. כל הזמן יוצאים דגמים חדשים של מצלמות. תבדוק בחנויות צילום.... (או שתחפש ביוטיוב חדשות הצילום ותעקוב)
-
@IGO אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
ואין יצור של דגמים חדשים
איזה קשקוש. כל הזמן יוצאים דגמים חדשים של מצלמות. תבדוק בחנויות צילום.... (או שתחפש ביוטיוב חדשות הצילום ותעקוב)
של קומפקטיות עד 1000 שקל?
-
@IGO המצב של הקומפקטיות הוא ממש רע אין באמת כמעט ייצור רק השבוע חיפשתי מצלמה למישהו ה sx730 וכן מספרים אחרים בסדרה כמעט ולא קיימים בשוק ברמה שבזאפ אין אפילו תוצאות של המוצרים האלה
אבל... בתחום החצי מקצועי ומקצועי נכון להיום אין תחליף אמיתי רוב מי שחובב צילום או צלם במקצועו לא מצלמם עם סמארטפון...
כמה שהסמארטפון מתקדם אין תחליף לעדשה מקצועית זה לא יעזור -
@ראובן-שבתי @A0533057932
סליחה. לא התכוונתי לקומפקטיות. אלא למצלמות רגילות.אפשר לקנות מצלמות איכותייות מדגמים ישנים יותר במחירים "יחסית" נמוכים.
-
@ראובן-שבתי אמר בבקשת מידע | בקשת מידע קניית מצלמה טובה:
@IGO המצב של הקומפקטיות הוא ממש רע אין באמת כמעט ייצור רק השבוע חיפשתי מצלמה למישהו ה sx730 וכן מספרים אחרים בסדרה כמעט ולא קיימים בשוק ברמה שבזאפ אין אפילו תוצאות של המוצרים האלה
אבל... בתחום החצי מקצועי ומקצועי נכון להיום אין תחליף אמיתי רוב מי שחובב צילום או צלם במקצועו לא מצלמם עם סמארטפון...
כמה שהסמארטפון מתקדם אין תחליף לעדשה מקצועית זה לא יעזורמה שנכון - האתרים שמשווים בין מצלמות רגילות למצלמות סמארטפון משווים אותם מול מצלמות DSLR ולא מול מצלמות דיגיטליות.