בירור | עוזרת קולית - יש למישהו ניסיון עם זה ?
-
עוזרת קולית בסמארטפון או מה בדיוק?
@12345678910 ברמקול חכם או איך שלא קוראים לזה
-
@12345678910 ברמקול חכם או איך שלא קוראים לזה
@מתכנת-חובב לא בדיוק הבנתי אבל אני יודע שבסמארטפון יש אפליקציה של עוזרת קולית שנקראת אולי שרי/רחלי
-
@מתכנת-חובב לא בדיוק הבנתי אבל אני יודע שבסמארטפון יש אפליקציה של עוזרת קולית שנקראת אולי שרי/רחלי
@12345678910 ועל זה יש לך מידע ? מחירים וכו' ? כמו"כ מה דרישות המכשיר שזה אמור להיות מותקן עליו ויש אפשרות שזה יעבוד על סמארטפון מסונן ?
-
@12345678910 ועל זה יש לך מידע ? מחירים וכו' ? כמו"כ מה דרישות המכשיר שזה אמור להיות מותקן עליו ויש אפשרות שזה יעבוד על סמארטפון מסונן ?
פוסט זה נמחק! -
אני מעוניין לקנות עוזרת קולית לאדם מבוגר שלא רואה טוב
מישהו יודע מה הפרוצדורה ?
טווח מחירים ?
תשתיות קודמות נדרשות ?@מתכנת-חובב אמר בבירור | עוזרת קולית - יש למישהו ניסיון עם זה ?:
אני מעוניין לקנות עוזרת קולית לאדם מבוגר שלא רואה טוב
מישהו יודע מה הפרוצדורה ?
טווח מחירים ?
תשתיות קודמות נדרשות ?150 רמקול חכם, צריך להיות מחובר לאינטרנט, אין תמיכה כרגע בעברית
למה השימוש?
-
פוסט זה נמחק! -
תודה לכל המגיבים
בקשר לשפה - זה בסדר מכיוון שמדובר באדם שדובר עברית אנגלית צרפתית וערבית כשפת אם בנוסף לספרדית פורטוגזית וגרמנית
בכל אופן, מה ש @יהודה-פיקטוב הביא נראה מעניין ואני יבדוק אותו -
תודה לכל המגיבים
בקשר לשפה - זה בסדר מכיוון שמדובר באדם שדובר עברית אנגלית צרפתית וערבית כשפת אם בנוסף לספרדית פורטוגזית וגרמנית
בכל אופן, מה ש @יהודה-פיקטוב הביא נראה מעניין ואני יבדוק אותו@מתכנת-חובב אמר בבירור | עוזרת קולית - יש למישהו ניסיון עם זה ?:
עברית אנגלית צרפתית וערבית כשפת אם בנוסף לספרדית פורטוגזית וגרמנית
איך זה שאת השפה הכי מדוברת בעולם הוא עדיין לא יודע?

-
@מתכנת-חובב אמר בבירור | עוזרת קולית - יש למישהו ניסיון עם זה ?:
עברית אנגלית צרפתית וערבית כשפת אם בנוסף לספרדית פורטוגזית וגרמנית
איך זה שאת השפה הכי מדוברת בעולם הוא עדיין לא יודע?

-
פוסט זה נמחק!
@יהודה-פיקטוב אמר בבירור | עוזרת קולית - יש למישהו ניסיון עם זה ?:
bluthe כאן שבמקור מיועדת לרכב אבל אם תגדיר אותה טוב היא תעבוד טוב בהוצאת שיחות והודעות.... היא כמובן לא דומה להנ"ל אבל לא רעה, וכמדומה לי שראיתי אותה בהדרן [בטוח בנתיב!]. בהצלחה!
זה חינמי?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות