בעיה | לא מצליח להסתיר עם מחשבון מסתיר קבצים
-
תגובה: מחשבון | מסתיר קבצים ויישומים
למה לא הולך לי להכניס אפליקציות המחשבון אני לוחץ על האפליקציה וזה נשאר ברשימה יש פיתרון לזה? -
למה לא הולך לי להכניס אפליקציות המחשבון אני לוחץ על האפליקציה וזה נשאר ברשימה יש פיתרון לזה?@ymg0533161012 תכתוב פרטים מלאים, דגם מכשיר, יש או אין רוט וכו.
-
@ymg0533161012 תכתוב פרטים מלאים, דגם מכשיר, יש או אין רוט וכו.
@Ykingsmart יש לי שיאומי דגם החדש Qin Al Life וזה מותקן בפלאפון רק שלא נכנס לי אפליקציות למחשבון
-
@Ykingsmart יש לי שיאומי דגם החדש Qin Al Life וזה מותקן בפלאפון רק שלא נכנס לי אפליקציות למחשבון
@ymg0533161012 אמר בהסבר | מחשבון מסתיר קבצים:
זה הדגם עם מסך מגע ומקשים
-
@ymg0533161012 אמר בהסבר | מחשבון מסתיר קבצים:
זה הדגם עם מסך מגע ומקשים
@ymg0533161012 המחשבון הזה לא עובד באנדרואיד 11
-
למה לא הולך לי להכניס אפליקציות המחשבון אני לוחץ על האפליקציה וזה נשאר ברשימה יש פיתרון לזה? -
@ymg0533161012 המחשבון הזה לא עובד באנדרואיד 11
@יצחק-א אז מה אני יכול לעשות?
-
@יצחק-א אז מה אני יכול לעשות?
@ymg0533161012 להסתיר עם המחשבון שהעלתי פה https://mitmachim.top/topic/34744/להורדה-מחשבון-מסתיר-אפליקציות-חייב-רוט?_=1645173252212
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות