באג | המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח!
-
שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח חיצוני www.silicon-power.com (די חדש), כשאני מחבר אותו למחשב אז המחשב לא מציע לי אפשרות לצפות בתוכן הדיסק! אנסה להסביר:
בתמונה הזו רואים את כל הכוננים/דיסק אונקי/נגן/כרטיס זיכרון ופשוט לא רואים שהדיסק קשיח מחובר:
וכאן בסרגל שנמצא בתחתית המחשב כן רואים סימן עם ה
שמחובר דיסק קשיח!
אבל זה לא עוזר לי כי כמו שרואים בתמונה למעלה המחשב לא מציע לי אפשרות לפתוח את תוכן הדיסק! וזה מה שהכי חשוב... ועוד יותר מוזר: גם הדיסק עושה אור אדום כמו שעושה כשהוא מחובר, אבל שוב: איך פותחים את התוכן שבו? יעזור לי מאודד! תודה מראש
-
שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח חיצוני www.silicon-power.com (די חדש), כשאני מחבר אותו למחשב אז המחשב לא מציע לי אפשרות לצפות בתוכן הדיסק! אנסה להסביר:
בתמונה הזו רואים את כל הכוננים/דיסק אונקי/נגן/כרטיס זיכרון ופשוט לא רואים שהדיסק קשיח מחובר:
וכאן בסרגל שנמצא בתחתית המחשב כן רואים סימן עם ה
שמחובר דיסק קשיח!
אבל זה לא עוזר לי כי כמו שרואים בתמונה למעלה המחשב לא מציע לי אפשרות לפתוח את תוכן הדיסק! וזה מה שהכי חשוב... ועוד יותר מוזר: גם הדיסק עושה אור אדום כמו שעושה כשהוא מחובר, אבל שוב: איך פותחים את התוכן שבו? יעזור לי מאודד! תודה מראש
-
@חראשו תודה על התגובה! אבל חשוב לי להבהיר שאני בור ועם הארץ בכל העניין של הבנת המחשב וכו' ולכן לא הבנתי מה כתבת. איך בדיוק מגיעים לניהול דיסקים?
גם אציין שיש לי מחשב ווינדוס 7. -
@חראשו אני לוחץ על האות "ס" ועל סימון הווינדוס והדבר היחיד שמשתנה במחשב זה שנפתח לי הסימון של ווינדוס עם כל האפשרויות (גרפיקה, שונות, וכו')