בעיה | אופציה ליצור וידאו בתמונות של מייקרוסופט
-
יש לי ווינדוס 10 של מייקרוסופט ובתמונות אין לי אופציה לייצא לסרטון וידאו חדש אלא רק לאלבום חדש איך אפשר להוסיף את הפונקציה הזאת (במחשב אחר שהיה לי היא היתה פעילה)?
-
יש לי ווינדוס 10 של מייקרוסופט ובתמונות אין לי אופציה לייצא לסרטון וידאו חדש אלא רק לאלבום חדש איך אפשר להוסיף את הפונקציה הזאת (במחשב אחר שהיה לי היא היתה פעילה)?
@הרב-יעקב-ישראל גם לי היה את האופציה לעורך וידאו בווינדוס 10 ואז במחשב אחר לא היה לי את האופציה הזאת ואחרי תקופה קצרה מצאתי את זה.
תחפש בווינדוס [למטה מימין או שמאל] תחת האות ע' "עורך וידאו".
אם לא תמצא תחפש תחת האות ת' "תמונות" תיכנס ושם תחפש עורך וידאו, אמור להיות למעלה בשמאל או ימין -
@הרב-יעקב-ישראל גם לי היה את האופציה לעורך וידאו בווינדוס 10 ואז במחשב אחר לא היה לי את האופציה הזאת ואחרי תקופה קצרה מצאתי את זה.
תחפש בווינדוס [למטה מימין או שמאל] תחת האות ע' "עורך וידאו".
אם לא תמצא תחפש תחת האות ת' "תמונות" תיכנס ושם תחפש עורך וידאו, אמור להיות למעלה בשמאל או ימין@בין-אדם-לחבירו לא מצאתי בשני המקומות, יש אפשרות אולי לעדכן משהו בוינדוס כדי שזה יתווסף?
-
@בין-אדם-לחבירו לא מצאתי בשני המקומות, יש אפשרות אולי לעדכן משהו בוינדוס כדי שזה יתווסף?
@הרב-יעקב-ישראל כמה זמן יש לך את המחשב הזה?
-
@הרב-יעקב-ישראל כמה זמן יש לך את המחשב הזה?
@בין-אדם-לחבירו מעל שנה
-
@בין-אדם-לחבירו מעל שנה
@הרב-יעקב-ישראל לי זה התקין את עצמו אחרי תקופה של כמה ימים, לפי מה שאתה אומר אולי כדאי שתתקשר לחנות ממנה קנית את המחשב ותברר
-
א אלישי העביר נושא זה מ-מחשבים וטכנולוגיה ב-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות