בקשת מידע | מישהו נתקל בכזה דיווח מאלי אקספרס?
-
מצד אחד נראה שיש תקלה מצד שני בדואר ישראל הוא קיבל מדף ומספר מדף שנראה כאילו הכל תקין לטרוח להביא את זה ?
-
@ראובן-שבתי כן זה קורה כששולחים לך עם משלוח שכאילו אמור להגיע עד הבית אבל לדואר ישראל אין שירות כזה רק בתשלום אז הם שולחים למוקד דואר כרגיל אבל בעלי כתוב המשלוח נכשל אם תסתכל באתר של דואר ישראל תראה שכתוב על זה אקספרס מחול זה כבר קרה לי הרבה פעמים ואת פשוט מקבל את זה ביחידת הדואר כמו כל חבילה אז לך לקחת את זה
-
@ראובן-שבתי הכי טוב להתקשר למוקד [מנסיון מר...]
-
@יהודה-פיקטוב אמר בבקשת מידע | מישהו נתקל בכזה דיווח מאלי אקספרס?:
@ראובן-שבתי הכי טוב להתקשר למוקד [מנסיון מר...]
אני כבר ילך לדואר יותר קל השאלה אם מישהו מכיר דבר כזה
-
@ראובן-שבתי כן, וע"ז כתבתי להתקשר למוקד, כי הגעתי לדואר, ולבסוף התברר שזה היה בסניף אחר....
-
@יהודה-פיקטוב אמר בבקשת מידע | מישהו נתקל בכזה דיווח מאלי אקספרס?:
@ראובן-שבתי כן, וע"ז כתבתי להתקשר למוקד, כי הגעתי לדואר, ולבסוף התברר שזה היה בסניף אחר....
תסתכל מה כתבתי וגם צירפתי תמונה יש מספר מדף הכל.. ובכל זאת במעקב מאלי ובעוד מעקבים כתוב משלוח נכשל
-
@ראובן-שבתי כן זה קורה כששולחים לך עם משלוח שכאילו אמור להגיע עד הבית אבל לדואר ישראל אין שירות כזה רק בתשלום אז הם שולחים למוקד דואר כרגיל אבל בעלי כתוב המשלוח נכשל אם תסתכל באתר של דואר ישראל תראה שכתוב על זה אקספרס מחול זה כבר קרה לי הרבה פעמים ואת פשוט מקבל את זה ביחידת הדואר כמו כל חבילה אז לך לקחת את זה
-
@נחמן-פראנק תודה רבה על התגובה המדוייקת והעניינית
לכאורה זה הסיבה כי באמת יש להם משלוח שאמור להגיע לבית....
ממש תודהעריכה: אכן צדקת "מידע על פריט אקספרס מחו"ל"
-
-